Πόλυς ΧαραλάμπουςΆρχισε η ελεύθερη προπώληση των εισιτηρίων για τους Ομονοιάτες. Για τον σημαντικό επαναληπτικό (αγωνιστικά, αλλά και από οικονομικής άποψης) της Πέμπτης με την Βολφσμπέργκερ στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πουλήθηκαν 8 χιλιάδες εισιτήρια μέχρι χθες, είναι δεδομένο ότι θα ξεπεράσουν τις 10 χιλιάδες, εκτιμάται ότι θα βρεθούν 13 και πλέον χιλιάδες στις εξέδρες.
Η αλήθεια είναι ότι… άργησαν να «ζεσταθούν» οι οπαδοί της Ομόνοιας.
Ο Παπασταύρου έφερε τον Μπεργκ πριν από 3 μήνες, όμως επειδή δεν έγιναν πολλές μεταγραφές (μέχρι στιγμής ήρθαν μόνο οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτίνγκ), αρκετοί οπαδοί αποφάσισαν να κρατήσουν… απόσταση από τους πρώτους δυο ευρωπαικούς αγώνες στη Λευκωσία.
Το ότι η ομάδα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στη Ληγκ Φέις του Κόνφερενς Ληγκ, φαίνεται να έχει κινητοποιήσει περισσότερο κόσμο.
Ακόμα και κάποιους από τους οπαδούς που… ζουν (κυρίως) για τις μεταγραφές.
Έξαλλα πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους, αλλά και τον κόσμο, την τεράστια πρόκριση στη League Phase του Champions League, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφος FC, Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόφ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 21:50
Με ανάρτηση του στο X-Twitter ο ξένος δημοσιογράφος, Fraser Fletcher, «στέλνει» τον Ράιαν Μαέ στην Ομόνοια!
26/08 @ 20:03
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ενημερώνει ότι:
26/08 @ 15:45
Ξεπέρασε τους 10 χιλιάδες η προπώληση για τον αγώνα της Ομόνοιας
26/08 @ 13:05
Ανάρτηση από την Ομόνοια στα σοσιαλ μίντια με παλιά ευρωπαϊκά γκολ
26/08 @ 09:12
Ανάρτηση από την Ομόνοια στα σοσιαλ μίντια με δυνατό μήνυμα
25/08 @ 23:31
Η Ομόνοια ανάρτησε την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία.
BEST OF THEMASPORTS