Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Freedom24 Krasava Ένωση Νέων Ύψωνα, Yevgeny Savin, αποθέωσε τον σκόρερ του ιστορικού πρώτου τέρματος της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία, Ηρόδοτο Χριστοδούλου, στο ψεσινό ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Ο σκόρερ του πρώτου γκολ στην κορυφαία κατηγορία, Ηρόδοτος Χριστοδούλου 🔥🔥🔥
Είμαι σίγουρος ότι ο πρώην παίκτης της Εθνικής Κύπρου U21, θα κάνει το βήμα προς την Εθνική ομάδα των ανδρών από τον σύλλογο μας 🤞🟡⚫️🏆».
Δείτε το ποστάρισμα του - Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/09 @ 10:09
Ο Άρης ανακοίνωσε την μεταγραφή του Οφσιάνικοφ στην Κρασάβα
20/09 @ 10:30
Ο Γάλλος άσος της Κρασάβα ξεχωρίζει και με το παραπάνω
19/09 @ 09:45
Η Freedom24 Krasava ΕΝΥ Ύψωνα με ενδεχόμενη νίκη απόψε πατάει κορυφή
16/09 @ 11:17
Οι δηλώσεις του εκ. Τύπου της FREEDOM24 Krasava ΕΝ Ύψωνα, Χριστόφορου Μιχαηλούδη μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου.
15/09 @ 21:31
Η Freedom24 Krasava ENY νίκησε 2-0 (Μπούτνκικ 15', Τρούγιτς 67' πεν.) την Ομόνοια Αραδίππου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
10/09 @ 13:40
Η ανακοίνωση.
BEST OF THEMASPORTS