Ακολουθήστε μας στο Google news

Ναι, η Ανόρθωση είναι στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, αλλά πρέπει να παραμείνει εκεί και με το πέρας των επόμενων αγωνιστικών, για να «σφηνωθεί» στο μυαλό των ανταγωνιστών της, ότι επέστρεψε για τα... καλά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά από αρκετά χρόνια. Ο Ρόνι Λέβι είδε τους ποδοσφαιριστές του να φεύγουν αλόβητοι από τις έδρες του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ένα «μεγάλο» ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Εκεί, θα υπάρχει μία απίθανη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της «κυρίας» που «διψούν» για διακρίσεις. Το θέμα είναι πως θα απουσιάζει ένα σπουδαίο μέλος από την «ορχήστρα» του Ισραηλινού τεχνικού. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς που θα κάνει επέμβαση κοίλης και αναμένεται να επιστρέψει στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Από κει και πέρα, τα προβλήματα δε σταματούν, διότι οι Αμπντουλάγιεφ και Γκάντσεφ βρίσκονται εκτός προπονήσεων, και η κατάστασή τους αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ. Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για τους παίκτες της Ανόρθωσης που σίγουρα αν παρουσιαστούν έτοιμοι θα δώσουν λύσεις στον «άρχοντα» του πάγκου. Η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, ίσως αποδειχτεί ευεργετική, αφού υπάρχει χρόνος να επανέλθουν όσοι λείπουν, επίσης ο Λέβι θα δουλέψει αρκετά για το «ντέρμπι» με την φορμαρισμένη Λεμεσιανή ομάδα. Να τονιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν δύο μέρες ρεπό, για να χαλαρώσουν και να γυρίσουν με όρεξη για «μάχη», που έχει τη σημασία της αν θυμηθούμε και το περσινό 6-0 το «γαλάζιων» για το κύπελλο. Βέβαια, τώρα, όλα είναι διαφορετικά στον σύλλογο της Αμμοχώστου, αλλά ο εγωισμός «πληγώθηκε», μήπως ήρθε η ώρα όλες οι πληγές να επουλωθούν; Θα το δούμε σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ