Σάλο έχει προκαλέσει στα social media ένας φίλαθλος που έχει να κουρευτεί εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ο λόγος; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το μακροχρόνιο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επηρεάζει μόνο τους παίκτες και τη διοίκηση. Επηρεάζει και τους φιλάθλους της, οι οποίοι έχουν ξεχάσει την αίσθηση της αγωνιστικής σταθερότητας.
Ένας από αύτους, είναι και ο Φρανκ Ίλετ. Ένας φίλαθλος των «κόκκινων διαβόλων» ο οποίος κατοικεί στην Ισπανία και στις 5 Οκτωβρίου του 2024, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media του όπου ανακοινώνει την έναρξη μίας πρόκλησης.
Πως δε θα κόψει τα μαλλιά του μέχρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει 5 συνεχόμενες νίκες.
Όσο περνούσε ο καιρός, και η αγγλική ομάδα συνέχιζε να μη φτάνει καν κοντά στο στόχο αυτόν, τα βίντεο του Φρανκ γινόντουσαν όλο και πιο γνωστά, με χιλιάδες κόσμο να τον παρακολουθεί και να του σχολιάζει.
Φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο Φρανκ βρίσκεται στη μέρα 313 που δεν έχει κουρέψει το μαλλί του, με αυτόν να έχει αρχίσει πλέον να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για μένα. Έχει πολύ ζέστη, ειδικά εδώ στην Ισπανία, όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, κάνει πολύ ζέστη.
Αυτή ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη δυσκολία. Και ακόμα και πράγματα όπως όταν κάνω ντους, το να πρέπει να στεγνώσω τα μαλλιά μου στη ζέστη και μετά να χρησιμοποιήσω πιστολάκι μαλλιών δίπλα στο κεφάλι μου είναι πάρα πολύ.
Φυσικά, χρειάζονται ώρες για να στεγνώσουν... Χρησιμοποιώ μια κορδέλα για να προσπαθώ να τα κρατήσω μακριά από το πρόσωπό μου.
Πρόσφατα δοκίμασα μια κρέμα για μπούκλες και φάνηκε να με ηρεμεί λίγο, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά προφανώς χρειάζεται χρόνος για να γίνουν αυτά τα πράγματα, ενώ έτσι είναι πιο φυσικά.»
Πλέον, ο 28χρονος μετρά 200 χιλ. ακόλουθους στο Instagram και 98 χιλ. στο TikTok, έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Ένα είναι όμως σίγουρο. Πως αν οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίσουν να είναι όσο αγωνιστικά ασταθείς ήταν και την περσινή σεζόν, τότε ο Φρανκ έχει ακόμα δρόμο...
athletiko.gr
Η σελίδα Football Meets Data...«βλέπει» αυξημένες πιθανότητες (64%) πρόκρισης για Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Πάφο, πλεονέκτημα στην Μπραν (53%) κόντρα στην ΑΕΚ και... ισορροπία ανάμεσα σε Βόλφσμπεργκερ. Εσείς τι... «βλέπετε»;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/08 @ 23:57
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0, είδε όμως τη Μπόρνμουθ να την ισοφαρίζει, πριν έρθει ο Κιέζα αρχικά και ο Σαλάχ στη συνέχεια να της δώσουν τη νίκη με 4-2 στην πρεμιέρα της Premier League.
15/08 @ 23:57
Η Dinamo București του πρώην αρχηγού του Απόλλωνα Χάμπο Κυριάκου, αντιμετώπισε την FC UTA Arad του πρώην άσου της Ομόνοιας Μαρίνου Τζιωνή.
15/08 @ 23:56
Βασικός και ντεμπούτο για τον Στέλιο Ανδρέου με την Widzew Lodz.
15/08 @ 23:55
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Σέλτικ επικράτησε εύκολα 4-1 της Φάλκρικ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Σκωτίας.
15/08 @ 23:54
Η Κάζα Πία νίκησε 2-0 εκτός έδρας την AVS και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν της Primeira Liga.
15/08 @ 23:11
Δύο τραγικά λάθη του κίπερ Γκατσανίγκα χάρισαν απλόχερα στην Βαγεκάνο τη νίκη στην έδρα της Τζιρόνα (1-3) στην πρεμιέρα της La Liga.
BEST OF THEMASPORTS