Themasports teamΔείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, για τον αποψινό (20:00) επαναληπτικό αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου, για τον 3ο προκριματικό του Champions League:
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΠΑΦΟΣ FC: Μιχαήλ, Κορέια, Γκολντάρ, Λουκάσεν, Πηλέας, Σούνιτς, Πέπε, Όρσιτς, Μπρούνο, Τάνκοβιτς, Ντράγκομιρ.
Στον πάγκο: Παπαδούδης, Πέτρου, Κίνα, Μπασουαμινά, Ζάζα, Σέμα, Λάνγκα, Άντερσον, Πεδράο, Ηλία
Μία αλλαγή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Μπρούνο αντί Ζάζα.

Αν και προηγήθηκε δύο φορέςη Εθνική εντούτοις δέχτηκε την ήττα με 4-2 από την Εσθονία σε φιλική αναμέτρηση στο "Αλφαμέγα".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/11 @ 15:13
Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Άρη
17/11 @ 12:45
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ενόψει του ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Άρη.
16/11 @ 14:00
Στα... μισά του δρόμου βρίσκονται οι τρεις Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν (2025-2026).
15/11 @ 07:23
Ο Μίσλαβ Όρσιτς επέστρεψε στη δράση με την φανέλα της Εθνικής Κροατίας μετά από τρία χρόνια, όταν είχε αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μαρόκο (17/12/2022) και πανηγύρισε την πρόκριση στο επόμενο Μουντιάλ.
14/11 @ 12:21
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφου, Αντρέας Κωμοδρόμος.
13/11 @ 16:54
Μέσω ανακοίνωσης η Πάφος ενημερώνει τον κόσμο που θα ταξιδεύσει στο Τορίνο, για τα εισιτήρια του αγώνα:
BEST OF THEMASPORTS