Σχεδιασμός «νούμερο 2»…

Σχεδιασμός «νούμερο 2»…

Από τις τοποθετήσεις της Στέλλας Μάρκου, σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή (Super Sport FM), συμπεράναμε ότι πάνε για Σχεδιασμό «νούμερο 2» στην Ανόρθωση.

Η εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων.

Προφανώς μερικοί παίχτες, απ’ αυτούς που επέλεξε ο αθλητικός διευθυντής Απόστολος Μακρίδης, δεν έπεισαν για τις δυνατότητες τους.

* Oι δηλώσεις του Στέλλας Μάρκου αναλυτικά

Επιβεβαίωσε και το ότι βρίσκεται στην Κύπρο, ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ Έλιαν Σόσα. Τον παίρνουν δανεικό απο την ΑΕΚ (έπαιζε στην ΑΕΚ Β΄πέρσι). 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το συναίσθημα που ενώνει αποξενωμένες οικογένειες και ζευγάρια – Επουλώνει τον πόνο και τη θλίψη

Το συναίσθημα που ενώνει αποξενωμένες οικογένειες και ζευγάρια – Επουλώνει τον πόνο και τη θλίψη

Ένα διαζύγιο είναι μια οδυνηρή εμπειρία σε οποιαδήποτε ηλικία. Όταν, όμως, το τέλος μιας σχέσης έρχεται σε προχωρημένη ηλικία, ο συναισθηματικός αντίκτυπος μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαθύς. Για ζευγάρια ηλικίας 50 ετών και άνω, το διαζύγιο συχνά συνοδεύεται από πολλαπλές απώλειες: Το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης, την αναστάτωση των οικογενειακών ρόλων, τις τεταμένες σχέσεις με τα ενήλικα παιδιά και την αίσθηση της ταλάντωσης της ταυτότητας μετά από δεκαετίες κοινής ζωής.