Η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει σήμερα στο Αλφαμέγα (20:00 Cablenet) την Ντιναμό Κιέβου για την 3η προκριματική φάση του Champions League στον επαναληπτικό του 1-0.
Στόχος της πρωταθλήτριας μας, που θα δώσει το τέταρτο φετινό της παιχνίδι στην Ευρώπη, η πρόκριση για τα play-offs της διοργάνωσης.
Η Πάφος στη δεύτερη προκριματική φάση απέκλεισε όπως είναι γνωστό την Μακάμπι Τελ Αβιβ με 1-1 και 1-0 εκτός έδρας.
Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό, η Πάφος βελτίωσε ακόμη περισσότερο το γενικό απολογισμό μας με Ουκρανικές ομάδες. Ο μέχρι τώρα απολογισμός καταγράφει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Σύμφωνα με το αρχείο της ΚΟΠ, σε αυτή τη διαδρομή οι ομάδες μας πέτυχαν 15 τέρματα και δέχτηκαν 17.
Αναλυτικά η προϊστορία μας με ουκρανικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης:
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Τσάνα στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή για τις μικρές Εθνικές Ομάδες (Youth Development Manager).
Μπορεί να έγραψε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, όμως σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, να τονίσει ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε ως θετική έκπληξη τον ΑΠΟΕΛ.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε την... ειδική βαθμολογία των ντέρμπι!
Έντονη ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π. με αφορμή τον τραυματισμό του Ζοάο Μάριο στο ματς Ακρίτας – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει καθηλωμένος στο ασθενοφόρο για αρκετή ώρα, καθώς απουσίαζε δεύτερο από το γήπεδο.
Καλεσμένος στο 3ο επεισόδιο της εκπομπής «Ball Boyz on tour», της Cablenet ήταν ο Ντράκοσλαβ Μούσιτς. Στην Κύπρο ήρθε για λογαριασμό της Ομόνοιας αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ στους πράσινους.