Ακολουθήστε μας στο Google news

Mια μεγάλη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το πρωινό της Τετάρτης (4/10) τέσσερις ποδοσφαιριστές (Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Λαίφης, Κωνσταντίνος Παναγή) που έπαιξαν είτε παίζουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να μιλήσουν με την μαθητιώσα νεολαία, και να λάβουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των παιδιών σχετικά γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρευρισκόμενοι στο Debate «οι μαθητές ρωτούν», ήταν και ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης μας «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Themasports.com. Ο Δίεθνης Κύπριος επιθετικός μας ανέφερε τις δικές του εμπειρίες και τα μηνύματα που έλαβε από τους μαθητές, μας μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του στην Δανία και στην ομάδα της Κοπεγχάγης. Δείτε όλα όσα απάντησε ο Πιέρος Σωτηρίου στην κάμερα του {TS}:  Οι εμπειρίες σου στο να μιλήσεις μαζί με νεαρά παιδιά; «’Ήταν ένα ασυνήθιστο πράγμα να μιλήσω σε νεαρά παιδιά για την ζωή μου, για την ζωή μου στην Κοπεγχάγη, πως βίωσα το ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι και εγώ και τα άλλα παιδιά δώσαμε πολλά παραδείγματα ούτως ώστε, αυτοί οι μαθητές που μας άκουσαν σήμερα να τα επεξεργαστούν καλά στο μυαλό τους και να πράξουν αναλόγως το τι θέλουν να γίνουν στο μέλλον». Τι μήνυμα έλαβες εσύ σαν Πιέρος Σωτηρίου από τους μαθητές των σχολείων; «Αυτά τα παιδιά είναι αθλητές οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν στο μέλλον επαγγελματικά κάποιο άθλημα και πιστεύω ότι τα λόγια που τους είπαμε θα τους επηρεάσουν θετικά.» Το σχόλιο σου για το παιχνίδι με την Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Ελλάδας, ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες; «’Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Εθνική Ελλάδος, δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες.» Το γεγονός ότι είναι Εθνική Ελλάδος, ίδιος Εθνικός ύμνος, ίδια κουλτούρα; «Ίδια κουλτούρα, ίδιος Εθνικός ύμνος, αλλά εμείς όταν  μπούμε στο γήπεδο, το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας και σκεφτόμαστε είναι η χώρα μας, και το πώς θα πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα τις διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος.» Για την Κοπεγχάγη και τις εμπειρίες σου μέχρι στιγμής στην Δανία; «Η Κοπεγχάγη είναι ένα σχολείο για μένα, μια μεγάλη ομάδα, από την οποία μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα εκεί. Είναι μια επαγγελματική ομάδα.»  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ