Themasports teamΟι δηλώσεις του προπονητή της Σαχτάρ, Αρντά Τουράν, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παναθηναϊκός και Σαχτάρ έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Αρντά Τουράν, τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες σε μια δύσκολη έδρα, δηλώνοντας πάντως ικανοποιημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ενώ σχολίασε και τον διαιτητή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν είναι ικανοποιημένος από το σκορ: «Πάντα παίζουμε για να νικήσουμε, οπότε προφανώς δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο να παίζεις εδώ, αλλά είχαμε τις στιγμές μας. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Πάντως δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Παναθηναϊκό».
Για τη ρεβάνς: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο γιατί είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι με τις στιγμές. Τα πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θα είμαστε έτοιμοι για την στρατηγική τους για να νικήσουμε».
Για την απουσία του Τραορέ και του Ιωαννίδη: «Ο Φώτης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ σημαντικός. Αν τον είχαν θα είχαν προβάδισμα. Όσο για τον Τραορέ και τον Εγκινάλντο, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για εμένα. Παράλληλα, όσον αφορά τη θέση του Εγκινάλντο, είδαμε ότι ο διαιτητής δεν ξέρει τόσο καλά από ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης έτρεχε με 30 χλμ. την ώρα και δέχθηκε σπρώξιμο από πίσω. Αν δεν χρησιμοποιείται το VAR σε τέτοιες περιπτώσεις τότε γιατί το έχουμε. Δεν είναι μόνο το πέναλτι, αλλά και η προστασία της υγείας του παίκτη. Κάπως έτσι σε κάνουν να μην πιστεύεις πια».
Για την εμφάνιση του Ρέζνικ: «Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, πολύ καλός χαρακτήρας. Περίμενα αυτή την εμφάνιση. Για τον Κέβιν, το βασικό είναι να γυρίσει υγιής, γιατί αυτό έχει σημασία για τους παίκτες μας».
Για το τι πρέπει να αλλάξει στη ρεβάνς: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι για να διορθώσω, είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε».
Πηγή: sport-fm.gr
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 11:39
Η Ρέιντζερς είναι σε ένα «άσχημο φεγγάρι». Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα μοιάζει να έχει «χαθεί» ήδη, ενώ στην Ευρώπη τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Οι Σκωτσέζοι δεν λένε να... σηκώσουν κεφάλι και έγραψαν ιστορία για τους «λάθος λόγους»!
08/11 @ 11:27
Ένα απρόοπτο αλλά και χιουμοριστικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αγώνα Ουτρέχτης-Πόρτο για το SportTV, με «πρωταγωνιστή» τον Κάρλος Καρβαλιάλ.
07/11 @ 01:00
Δείτε τι έγινε στα βραδινά ματς του Europa League, καθώς και τη βαθμολογία.
07/11 @ 00:37
Ένας εντυπωσιακός ΠΑΟΚ, «ξεκλείδωσε» τη Γιουνγκ Μπόις στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 4-0, πανηγυρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη του και μπαίνοντας σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League!
06/11 @ 23:10
Έφτασε τις 106 νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού με τη Μάλμε στη Σουηδία.
06/11 @ 21:50
Με γκολ του Τζούριτσιτς στο 85ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Μάλμε εκτός έδρας και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης!
BEST OF THEMASPORTS