Ακολουθήστε μας στο Google news
H Oμόνοια έβαλε άλλο ένα γερό «γρανάζι» στη μηχανή της.
Οι «πράσινοι» ενέγραψαν στη δύναμη τους τον 30χρονο Πορτορικανό διεθνή Πάμπλο Γκούζμαν (βλέπε κεντρική φωτογραφία). Ο δεύτερος ξένος του «τριφυλλιού» αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.
Τελευταίος του σταθμός, προτού αποκτηθεί από την Ομόνοια ήταν η Mets de Guaynabo, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα των Asswehly, Losanna UC, VT Roeselare, Muuramen Lentopallo, Gigantes de Carolina και Changos de Naranjito.
Έχει ύψος 1.88. Από το 2015, είναι διεθνής με την εθνική του Πουέρτο Ρίκο. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Πουέρτο Ρίκο (2014, 2015, 2017) και ένα πρωτάθλημα Βελγίου (2014).
Επίσης, έχει κατακτήσει την 1η θέση με την εθνική του ομάδα, στο Παναμερικανικό κύπελλο (2017).
Στην Αυστρία ξανά ο Χρ. Κρασιάς

Στην Αυστρία συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν την καριέρα του ο νεαρός Παραλιμνίτης πετοσφαιριστής Χρίστος Κρασιάς. Ο 20χρονος θα φορέσει τη φανέλα της TJ Sokol Wien.
Ο νεαρός πετοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Αυστριακούς και το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 15 Μαϊου 2018. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην ομάδα της Βιέννης από την 1η Οκτωβρίου 2017.
Το συμβόλαιο του Γκούζμαν με την Ομόνοια είναι μονοετές και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2018.
Παραμένει στη Θεσσαλονίκη ο Βορκάς
Στην Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 28χρονος πετοσφαιριστής, Βαρνάβας Βορκάς.
Ο πετοσφαιριστής που ανήκει στον Εθνικό Λατσιών, μετά το πέρασμα του από τον Μακεδονικό, θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα των Συκεών Θεσσαλονίκης.
Ο Βορκάς είναι διαγώνιος ύψους 1.97 και γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1990.
Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται στις 15 Μαϊου 2018.
Πηγή: volleyball.org.cy
Η Πάφος απόψε δεν θα κοιμηθεί!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 20:36
Αδιανόητη ανατροπή από την Σαντ Αντρέου, που με buzzer beater της Άντον νίκησε 9-8 τη Σαμπαντέλ στον τελικό και κέρδισε το πρώτο Champions League της ιστορίας της.
03/05 @ 17:44
Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός βύθισε τη Φερντσβάρος με 18-11 στον μικρό τελικό και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Champions League πόλο γυναικών.
03/05 @ 17:00
Ακόμη μια σπουδαία επίδοση από τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος «πέταξε» στα 6,01 στο Diamond League της Σανγκάης και κατέκτησε τη 2η θέση!
01/05 @ 17:30
Ο Δημήτρης Κραβαρίτης θέλει να οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης για τα 100 χρόνια του κλαμπ και τόνισε πως η κόντρα με τη Σαμπαντέλ στο Final-4 θα είναι σκληρή.
30/04 @ 12:01
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ έκανε ανάρτηση με αφορμή τον τελικό κυπέλλου στο πόλο και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα:
29/04 @ 15:50
Άλλο ένα υπέροχο πρωινό Κυριακής πέρασαν οι φίλοι των αγώνων σε δημόσιο δρόμο, λαμβάνοντας μέρος στο 3ο Cyprus Road Races Grand Prix, το οποίο διεξήχθη στις 27 Απριλίου 2025, στους παραλιακούς δρόμους του Πρωταρά.
BEST OF THEMASPORTS