Ο Άνχελο Σαγκάλ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί στη Λάρισα για τα άκρα της επίθεσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 32χρονος Χιλιανός εξτρέμ διαθέτει εμπειρία, ταχύτητα και καλά τελειώματα, όμως οι τραυματισμοί την τελευταία διετία δημιουργούν επιφυλάξεις στους ιθύνοντες του θεσσαλικού συλλόγου.
Παρά το κενό που έχει δημιουργηθεί στα «φτερά» της επίθεσης, οι άνθρωποι της Λάρισας και ο προπονητής Γιώργος Πετράκης έχουν στραμμένο το βλέμμα σε πιο «ηχηρές» περιπτώσεις, αναζητώντας παίκτη που θα κάνει αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσφέρει άμεση ποιότητα στον σύλλογο.
Αυτό κάνει πιο δύσκολη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, την απόφαση για τον Σαγκάλ από τους «βυσσινί», οι οποίοι αναζητούν και άλλες περιπτώσεις για τα εξτρέμ.
Την προηγούμενη σεζόν στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Χιλιανός αγωνίστηκε πιο πολύ στο πρώτο κομμάτι, όπου μέτρησε 27 συμμετοχές με τέσσερα γκολ, καθώς από τον Φεβρουάριο και μετά ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς.
Πηγή: monobala.gr
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα που διεξήχθη στην «Arena Lublin» (Πολωνία) ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και την Πάφος FC, για τον 3ο προκριματικό του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/08 @ 21:22
Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις των Χανίων και σειρά πήρε ο νεαρός Κύπριος αμυντικός, Φώτης Κοτσώνης.
05/08 @ 21:05
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε σε ιταλικά Μέσο την προσέγγιση των βιόλα, αλλά ξεκαθάρισε και το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.
05/08 @ 17:18
Ηρακλής και Πανιώνιος κοιτάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ’ τη Μουμπάι Σίτι της Ινδίας.
05/08 @ 15:50
«Φτιαγμένος» με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και έτοιμος για πολλά γκολ με τα κιτρινόμαυρα εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος φορ.
05/08 @ 14:18
Χαμογελαστός και «ready for action», όπως αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα, πόζαρε ο Σέρβος φορ.
05/08 @ 13:25
Ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξάντλησε τα εισιτήρια λίγες ώρες μετά τη διάθεση
BEST OF THEMASPORTS