Ακολουθήστε μας στο Google news
Για άλλη μια φορά, ο Μάριος Γεωργίου βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου!
Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Σύνθετο Ατομικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στον Καναδά, ο Μάριος κατέλαβε την 16η θέση που του εξασφαλίζει την πρόκριση του στον Τελικό!
Είναι η πρώτη φορά που Κύπριος αθλητής στο Σύνθετο Ατομικό της Ενόργανης Γυμναστικής πετυχαίνει πρόκριση σε Τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Επίσης, για μόλις 10 εκατοστά δεν κατάφερε να είναι στον τελικό του Πλάγιου Ίππου, όπου κατέλαβε την 12η θέση.
Μία τεράστια επιτυχία για το άθλημα της Γυμναστικής που δείχνει ότι το μέλλον του αθλητή μας δείχνει λαμπρό.
Αναλυτικά οι βαθμολογίες του Μαρίου ήταν:
Έδαφος: 12,733
Πλάγιος Ίππος: 14,333
Κρίκοι: 12,966
Άλμα Ίππου: 14,000
Δίζυγο: 14,100
Μονόζυγο: 13,100
Σύνθετο Ατομικό: 81,232
O Τελικός του Συνθέτου Ατομικού θα πραγματοποιηθεί στις 06 Οκτωβρίου 2017, στις 2.00 τα ξημερώματα ώρα Κύπρου.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής εύχεται με ανακοίνωση της, καλή επιτυχία τόσο στον Μάριο, όσο και στον προπονητή του Παναγιώτη Πετρίδη...
Καμία βιασύνη δεν υπάρχει στην ΑΕΛ, ούτε και πρόθεση να δίδουν μεγάλη δημοσιότητα στις συζητήσεις με τον Βέλγο επιχειρηματία, πρόεδρο της Σαρλερουά Φαμπιάν Ντεμπέκ (ΦΩΤΟ).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/10 @ 11:47
Ένας ξεχωριστής σημασίας αγώνας προστίθεται στο δρομικό κίνημα της Κύπρου, καθώς ανακοινώθηκε ο 1ος Famagusta Marathon-Protaras 30km Race, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2026 στον Πρωταρά, με κεντρικό σύνθημα «More than a Race».
09/10 @ 15:18
Τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, γνωστοποίησε την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.
09/10 @ 15:06
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κουγιάβι Πομόρζε (Τόρουν) τής Πολωνίας, από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2026.
09/10 @ 12:51
Η ανακοίνωση.
08/10 @ 23:56
Η Βελγίδα πρωταθλήτρια του στίβου, Χάνε Μάουντενς, προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με περιστατικά λεκτικής, ψυχολογικής, αλλά και σωματικής βίας που βίωσε από τον πρώην προπονητή της και στιγμάτισαν την καριέρα της.
08/10 @ 11:49
Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επιστρέφει στις 16 Νοεμβρίου 2025. Η πόλη της Λάρνακας ετοιμάζεται να ζήσει για ακόμη μια χρονιά τη μεγάλη της αθλητική γιορτή, τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS