ΠΑΦΟΣ FC: «Πετάνε» οι πρωταθλητές - Προορισμός Αθήνα για την πρεμιέρα στα αστέρια!
Έτοιμη για αναχώρηση είναι η αποστολή της Πάφου ενόψει του πρώτου ιστορικού αγώνα της στη League Phase του Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιστορία έγραψε η Σκεντίγια!
Η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία πήρε δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά μέσα στο Βουκουρέστι με σκορ 2-1 επί της Στεάουα και με συνολικό σκορ 3-1 εξασφάλισε την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η πρόκριση αυτή σημαίνει πως η Σκεντίγια εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία τουλάχιστον στη League Phase του Conference League στη σεζόν, ενώ υποχρέωσαν την ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους σε μεγάλο κάζο!
Στα του ματς, η Στεάουα προηγήθηκε στο 28’ με τον Τσιζότι, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Λατίφι ισοφάρισε. Για να έρθει ο Κρστέφσκι στο 87ο λεπτό να… τεζάρει τους Ρουμάνους.
Η Σκεντίγια θα κοντραριστεί στον επόμενο γύρο με την Καραμπάγκ, η οποία νίκησε 1-0 τη Σέλμπουρν και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-0, ενώ η Μάλμε ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στη Ρίγας, νικώντας επίσης 1-0, έχοντας προίκα το 4-1 του πρώτου αγώνα.
Πηγή: sport-fm.gr