Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ερμής έκανε κάκιστο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς σε πέντε αγώνες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η κατάσταση όμως ΔΕΝ είναι μη αναστρέψιμη, γι΄ αυτό και οι «φτεροπόδαροι» έχουν στρωθεί στη δουλειά, με στόχο να διορθώσουν τις «ανορθογραφίες» των πρώτων αγωνιστικών, για να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι και απαιτητικοί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, τόσο στον ανασταλτικό μηχανισμό της ομάδας, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ αναμένεται να γίνει πολλή δουλειά και στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στα «στημένα», προκειμένου να υπάρξει άμεση βελτίωση, για να αρχίσει ο Ερμής να βγάζει στο γήπεδο τις πραγματικές του δυνατότητες. Λόγω του ότι δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το ερχόμενο Σαβ/κο, ο Νίκος Παναγιώτου «έκλεισε» δύο φιλικά παιχνίδια, για να δουλέψει κάποια πράγματα με τους παίκτες του, κάνοντας παράλληλα και μερικές δοκιμές που έχει στο μυαλό του για τη συνέχεια. Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο με αντίπαλο τη Δόξα στο Κοινοτικό Στάδιο Λειβαδιών και θα αρχίσει στις 16:00, ενώ το δεύτερο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Οθέλλο. Σε αυτά τα ματς, ο Κύπριος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και θέλει να δει αν μη τι άλλο, θέληση, πάθος και αγωνιστικότητα, ειδικά από εκείνους που δεν είναι στις βασικές του επιλογές. Θυμίζουμε ότι ο επόμενος αντίπαλος του Ερμή για το πρωτάθλημα είναι η Ομόνοια και η ομάδα της Αραδίππου θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος από αυτό το παιχνίδι, ο βαθμός δυσκολίας του οποίου έγινε ακόμη μεγαλύτερος, λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών του «τριφυλλιού». Λογικά ο Νίκος Παναγιώτου θα κάνει και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα (όχι πολλές), αλλά είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για αυτές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες προπονήσεις δεν επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας ο Πρόεδρος Λούκας Φανιέρος, προφανώς για να αφήσει την ομάδα να ηρεμήσει και να μην της βάλει τη δεδομένη στιγμή έξτρα πίεση, που ίσως να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα... Πάντως, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια, ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να κάνει κάποιες κινήσεις για να τονώσει το ηθικό των παικτών, ελπίζοντας ότι θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ