Μπορεί η Ομόνοια να μην εξασφάλισε ακόμα την πρόκριση της στον Γ' προκριματικό του Conference League, αφού εκκρεμεί η ρεβάνς με αντίπαλο την Τορπέντο στη Γεωργία, όμως έχει το μυαλό της και στους πιθανούς αντιπάλους της στον επόμενο γύρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γι' αυτό και στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (31/07) ανάμεσα στον Άρη Θεσσαλονίκης και την Αράζ από το Αζερμπαϊτζάν, θα βρίσκεται άτομο από το τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να ενημερώσει αναλυτικά τον Χένινγκ Μπεργκ για όλα όσα είδε, ελπίζοντας φυσικά ότι η Ομόνοια θα... κάνει το καθήκον της κόντρα στην Τορπέντο.
Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς που έγινε στο Αζερμπαϊτζάν, ο Άρης αν και προηγήθηκε με 0-1, ηττήθηκε τελικά με 2-1 και έκανε τη ζωή του δύσκολη ενόψει του επαναληπτικού.
Θεωρητικά οι Θεσσαλονικείς είναι πιο υψηλό εμπόδιο για το «τριφύλλι», αλλά όλα κρίνονται στο χορτάρι, γι' αυτό και στην Κυπριακή ομάδα, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους, ειδικά από την στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την παρουσία τους στον Γ' προκριματικό.
Όμως θέλουν να συγκεντρώσουν και για τους δυο όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούν που αφορούν αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι, για να είναι η Ομόνοια απόλυτα έτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά, όταν θα έρθει η ώρα για τις επόμενες μάχες...
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 20:29
Το βίντεο με την παρακάμερα της νίκης επί του Ακρίτα ανέβασε η Ομόνοια.
15/09 @ 12:33
Κάποιες πληροφορίες φέρουν την Χάποελ Τελ-Αβίβ, να προσφέρει 700 χιλιάδες ευρώ, για να κάμει δικό της τον Λοϊζου.
15/09 @ 08:56
Αρχίζει η προπώληση για τους Ομονοιάτες για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ.
13/09 @ 22:47
Διαβάσατε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά την ήττα της ομάδας του με 0-1 από τον Απόλλωνα.
14/09 @ 12:44
Με τα πρώτα γκολ των Χατζηγιοβάνη και Μαέ η Ομόνοια προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 του Ακρίτα.
13/09 @ 21:21
Η τοποθέτηση του Μπεργκ για το θέμα του Λοΐζου.
BEST OF THEMASPORTS