Τεράστιο κίνητρο και... ΠΙΣΤΗ για την υπέρβαση
Στο τελευταίο λεπτό της... 10λεπτης καθυστέρησης, η Πάφος δέχθηκε την ψυχρολουσία από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχασε το πλεονέκτημα που κρατούσε στα χέρια της ενόψει του επαναληπτικού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μερικές ώρες μετά την «βόμβα» με τον Ρογκαβόπουλο, ο Παναθηναϊκός AKTOR, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε ακόμα μια σημαντική μεταγραφή, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση στη θέση του σέντερ, μετά και την αρνητική κατάληξη της υπόθεσης με τον Βαλαντσιούνας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του TeleSport.rs, οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι το «τριφύλλι» βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τόμας Μπράιαντ και μάλιστα τονίζοντας πως αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε ο 27χρονος αθλητής θα υπογράψει έναντι 3 εκατ. δολαρίων τον χρόνο!
Ο Μπράιαντ δεν είχε βασικό ρόλο στη διαδρομή των Πέισερς μέχρι τους τελικούς του NBA, είχε μέσο όρο 8 λεπτά συμμετοχής, ενώ, είχε ξεκινήσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο στους Μαϊάμι Χιτ. Ολοκλήρωσε τη regular season με μέσο όρο 6,9 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.
🚨BREAKING: Has Panathinaikos found a replacement for Jonas Valanciunas? 🟢
— TeleSport.rs (@TelesportRS) July 27, 2025
According to our exclusive sources, Thomas Bryant is the top candidate to strengthen Panathinaikos at the center position. The two sides are in advanced negotiations, and if everything goes according to… pic.twitter.com/AqCuuk4dIq
Πηγή: sport-fm.gr