Πραστίτης για... «φαντάσματα» και παρατρεχάμενους

Πραστίτης για... «φαντάσματα» και παρατρεχάμενους

Στην ανάρτηση που ανέβασε στα social media ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης, έκανε μία αναφορά στο τέλος για... «φαντάσματα» από προηγούμενα Δ.Σ. και τους παρατρεχάμενους τους, στέλνοντας το εξής μήνυμα:

«Όσο για εκείνα τα φαντάσματα από προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια και τους παρατρεχάμενους τους που περιμένουν στην γωνία να μας ρίξουν πέτρες, να ξέρουν ότι η Ανόρθωση καθαρίζει και ο μεγάλος της κόσμος, πολύ σύντομα, θα τους κλείσει το στόμα, αφού σήμερα πληρώνουμε καθημερινά τις δικές τους αμαρτίες και ανάγκες για show! Συνεχίζουμε προσγειωμένα με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΙΣΤΗ μέχρι την ημέρα της ολοκληρωτικής αναγέννησης του φοίνικα!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αναχώρησε για Τορίνο με αισιοδοξία για βαθμολογικό ΚΕΡΔΟΣ η Πάφος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναχώρησε για Τορίνο με αισιοδοξία για βαθμολογικό ΚΕΡΔΟΣ η Πάφος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναχώρησε πριν από λίγο από το αεροδρόμιο Πάφου για το Τορίνο, η αποστολή της Πάφος FC για το αυριανό (10/12, 22:00) κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.