Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Καμία ομάδα από τη χώρα μας δεν μπόρεσε να πάει σε φάση ομίλων και θέλουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στη Γεωργία.
Η Ομόνοια είναι μια καλή ομάδα και είναι το φαβορί. Ίσως είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Τους σεβόμαστε, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Περιμένω την Ομόνοια να παίξει επιθετικά. Είναι το πρώτο της παιχνίδι και θα έχει και αρκετή πίεση. Ξέρω ότι ο Μπεργκ είναι ένας καλός προπονητής. Θα είναι δύσκολο για εμάς αύριο και από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής πλευράς».
Μπίορν Γιόνσεν (Ποδοσφαιριστής):
«Κάναμε καλά παιχνίδια στον προηγούμενο γύρο και δουλέψαμε καλά τακτικά. Έχουμε καλή νοοτροπια και το δείξαμε στον προηγούμενο προκριματικό. Είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι σε σχέση με πέρσι. Έχουμε νέους παίκτες και νέο προπονητή με νέα φιλοσοφία.
Πέρσι ο κόσμος τους ήταν φανταστικός και ακόμη και όταν σκοράραμε γινόταν χαμός. Φέτος ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και θα είμαστε προετοιμασμένοι».
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 00:15
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
24/07 @ 00:07
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά τη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.
23/07 @ 18:54
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
23/07 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
23/07 @ 10:05
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ θα δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χάρβεϊ Ελιοτ, που είχε στο στόχαστρό εδώ και καιρό.
22/07 @ 23:23
Σπουδαία νίκη της Σκεντίγια, η οποία επικράτησε 1-0 της Στεάουα Βουκουρεστίου του δικού μας, Ηλία Χαραλάμπους στα Σκόπια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
BEST OF THEMASPORTS