Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη μάχη των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, ρίχνονται σήμερα το απόγευμα (17:00, Μακάρειο, Cytavision Sports 3) οι Apollon Ladies! Οι "γαλάζιες" θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Σουηδίας Λινκόπινγκ με στόχο φυσικά τη νίκη, η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου στη "Λινκόπινγκ Αρένα". Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όχι όμως και "άτρωτη". Η Λεμεσιανή ομάδα διαθέτει και φέτος ένα ισχυρό ρόστερ, το οποίο μπορεί να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη. Άλλωστε, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος ΚΑΙ φέτος για τον Απόλλωνα, μιας και στην Κύπρο έχει δημιουργήσει... "δυναστεία". Η διοίκηση των "γαλάζιων" περιμένει ότι οι πιστοί οπαδοί της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου θα είναι και σήμερα παρόντες στο Μακάρειο, για να βοηθήσουν όσο μπορούν τις παίκτριες του Πανίκου Κίμωνος στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν για το... βήμα πρόκρισης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ! Θυμίζουμε ότι τα κορίτσια του Απόλλωνα προκρίθηκαν στη φάση των "32", εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση σε προκριματικό όμιλο που έγινε τον Αύγουστο στην Κύπρο, ενώ η Σουηδική ομάδα θα αρχίσει τώρα τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ