Kάτι κινείται για «συμπαίχτη» του Κίρζη…Η επιβεβαίωση από συνεργάτη του

Kάτι κινείται για «συμπαίχτη» του Κίρζη…Η επιβεβαίωση από συνεργάτη του

Πάνε μερικές μέρες που κατέχουμε πληροφορία, ότι ο Νίκος Κίρζης, έχει ανοικτή γραμμή με άνθρωπο (φέρεται να είναι Άγγλος υπήκοος) που παρουσιάζεται έτοιμος να λειτουργήσει ως «συμπαίχτης» στην εταιρία διαχείρισης του Απόλλωνα.

Ο πρόεδρος των κυανολεύκων, δεν «ανοίγεται» ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους ζητήματα. Ωστόσο, στις επαφές που έχει με στενούς του συνεργάτες, δίδει το μήνυμα ότι στα οικονομικά της εταιρίας, δεν είναι τόσο «πιεστικά» τα πράγματα, όπως ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες (όταν υπήρχε καθυστέρηση στην καταβολη των οφειλών προς τις κρατικές υπηρεσίες).

Την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας με άνθρωπο που συναναστρέφεται καθημερινώς με τον Κίρζη, μας επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος είχε κάποιες συναντήσεις τον τελευταίο καιρό, με επιχειρηματία που έχει την βάση του στην Αγγλία.

Διευκρινίζουμε ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχουν λάβει ενημέρωση οι άλλοι μέτοχοι της εταιρίας, ότι έχουν γίνει οι διαδικασίες για παραχώρηση μεριδίου μετοχών σε οποιοδήποτε ξένο επενδυτή.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΡΙΕΚΑ - Αδιανόητα πράγματα στο ματς με Χάιντουκ: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις, χαμένο πέναλτι, ανατροπή και πρόκριση της Ριέκα!

ΡΙΕΚΑ - Αδιανόητα πράγματα στο ματς με Χάιντουκ: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις, χαμένο πέναλτι, ανατροπή και πρόκριση της Ριέκα!

Το ματς της σεζόν έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/3) στην Κροατία για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανάμεσα στη Ριέκα, λίγες μέρες μετά το ματς με την Ομόνοια, και τη Χαϊντούκ με το σκορ πριν τη συμπλήρωση των 90' να είναι 1-1 και να λήγει 3-2 (!).

BEST OF THEMASPORTS