Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Κύπριοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια) και Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), είναι παρόντες στο «Debate» με τίτλο «Οι Μαθητές Ρωτούν!», το οποίο διοργανώνουν η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός «REACTION», με τη συνεργασία του «Γκολ στη Ζωή»! Τους έγιναν αρκετές ερωτήσεις, με τους διεθνείς άσους να μη διστάζουν απαντήσουν στους μαθητές. Δείτε τι απάντησαν οι Εφραίμ, Σωτηρίου και Λαΐφης στην ερώτηση: Τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε στο τέλος της καριέρας σας και θα μπορείτε να πείτε ότι ήταν επιτυχημένη; Απάντηση από Λαΐφη: «Για μένα το μεγάλο μου όνειρο ήταν να παίξω στην Εθνική και να κάνω μία καλή καριέρα, να μείνω όσο μπορώ στο εξωτερικό και να πετύχω κάποια διάκριση με την Κύπρο». Πιέρος Σωτηρίου: «Για να πετύχεις κάτι πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να βελτιώνεσαι καθημερινά. Μόνο με τη σκληρή δουλειά μπορεί να βελτιωθεί η καριέρα σου, για να μπορέσεις να φθάσεις τους μεγάλους παίκτες του εξωτερικού». Γιώργος Εφραίμ: «Να προκρινόμασταν με την Κύπρο σε τελική φάση Euro ή Μουντιάλ και να πηγαίναμε όσο πιο μακριά γίνεται. Σε συλλογικό επίπεδο, η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή και είμαι ευγνώμων γι΄ αυτό».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ