Δύο στα δύο και με τις δύο!
Η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετώπισε συνολικά 37 ομάδες από 26 χώρες στην Ευρωπαϊκή προϊστορία της. Από όλες αυτές, με τις δύο έπαιξε πάνω από μια φορά… Η μια είναι η πιο πρόσφατη, η Παρτιζάν, ενώ η άλλη ήταν η Ντνίπρο-1.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βασικά τα είχαν μαζί του, γιατί τον αφήνει να πάει στον Άρη (λες και ανήκει ακόμα στην Ομόνοια) και δεν έκανε οτιδήποτε για να τον επαναφέρει στο «Ηλίας Πούλλος» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το σχόλιο).
Χτες βράδυ όταν βγήκε το νέο, ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη, έδωσε εντολή να κάμουν πρόταση στην Ομόνοια, για να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί γέννημα θρέμμα του «τριφυλλιού», απολύτως αναμενόμενο ήταν, να ενταθεί το κλίμα κριτικής εναντίον του Παπασταύρου.
Παρατηρώντας τα Ομονοιάτικα γκρουπ στο Facebook, είδαμε πολύ περισσότερο κόσμο, να «βγαίνει από τα ρούχα του».
Εξαιρουμένων των μηδενιστών και όσων εκφράζουν ακραίες απόψεις, δεν αδικούμε εκείνους που με σοβαρά επιχειρήματα, προτρέπουν τον ιδιοκτήτη της πράσινης εταιρίας, να μην πουλήσει τον 23χρονο διεθνή χαφ.
Ενοχλεί φυσιολογικά, το ότι άλλος ένας «καρπός» της ακαδημίας, από τότε που ενοικιάστηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Κύπρο-Αμερικανό επιχειρηματία, πιθανότατα θα καταλήξει σε άλλη κυπριακή ομάδα.
Επειδή περίμεναν ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο, ύστερα από την αποπομπή του Γιάννη Αναστασίου, που είναι προφανές ότι δεν «αγαπούσε» ιδιαίτερα τον παίχτη, με την έλευση του Μπεργκ στην Λευκωσία, θα δουν έναν Χάμπο που θα πάρει τα πάνω του.
Για να προκύψει θύελλα αντιδράσεων, παίζει ρόλο και το πως κινούνται τα πράγματα γενικότερα στο κεφάλαιο προγραμματισμός, αυτό το καλοκαίρι. Επειδή υπάρχει καθυστέρηση να αποκτηθούν παίχτες, για κάλυψη των κενών που «φώναζαν» την περσινή σεζόν.
Βασικά περιμένουμε να δούμε, αν θα κλείσει οριστικά η πράξη πώλησης του Χάμπου στην «ελαφρά ταξιαρχία» και πως θα επιχειρήσει να «κλείσει τα στόματα» του Λαού (έστω μεγάλης μερίδας του κόσμου), ο Σταύρος Παπασταύρου.
Εννοείται, ότι για να αλλάξει άρδην το κλίμα και την διάθεση στις τάξεις του κόσμου, θα πρέπει να κάμει όχι μόνο μία, αλλά τουλάχιστον δυο ηχηρές μεταγραφές.