Το κρύο και βροχερό Λονδίνο δεν επέτρεψε στους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο 11ο Ντάιαμοντ Λιγκ της χρονιάς, να κάνουν εμφανίσεις σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιδιαίτερα στα άλματα και τις ρίψεις ήταν πολύ δύσκολο να χειριστείς τις καιρικές συνθήκες και τη βροχή. Το ίδιο συνέβη και με την Ελένα Κουλιτσένκο, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε ένα Ντάιαμοντ Λιγκ και δεν ευτύχησε να βρει τις συνθήκες εκείνες που θα τις επέτρεπαν να ανέβει ψηλά.
Η 7η Ολυμπιονίκης του Παρισιού κατέλαβε την 6η θέση στο άλμα σε ύψος, με 1,89μ., το οποίο πέρασε με την τρίτη προσπάθειά της, ενώ νωρίτερα είχε περάσει με την πρώτη το 1,80μ. και το 1,85μ.
Το 1,93μ. στάθηκε ανυπέρβλητο για την Κουλιτσένκο, όμως ήταν δύσκολο και για τα άλλα κορίτσια να ανέβουν αρκετά ψηλά, εκτός από τη «γηπεδούχο» Μόργκαν Λέικ, η οποία κέρδισε με 1,96μ.
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 14:16
8ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
15/10 @ 12:30
Την εκκίνηση στον 40ό γύρο Ξυλοτύμβου έδωσε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου, μαζί με τον Απόστολο Παρέλλη.
14/10 @ 11:47
Ένας ξεχωριστής σημασίας αγώνας προστίθεται στο δρομικό κίνημα της Κύπρου, καθώς ανακοινώθηκε ο 1ος Famagusta Marathon-Protaras 30km Race, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2026 στον Πρωταρά, με κεντρικό σύνθημα «More than a Race».
09/10 @ 15:18
Τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, γνωστοποίησε την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.
09/10 @ 15:06
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κουγιάβι Πομόρζε (Τόρουν) τής Πολωνίας, από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2026.
09/10 @ 12:51
Η ανακοίνωση.
BEST OF THEMASPORTS