Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με μια πιθανή πώληση του Λουίς Ντίαζ στην Μπαρτσελόνα να άνοιγε διάπλατα τον δρόμο!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το φετινό καλοκαίρι, η Λίβερπουλ είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες στη μεταγραφική αγορά, έχοντας δαπανήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για τους Βιρτς, Φρίμπονγκ και Κέρκεζ.
Οι «reds» δεν σταματούν εκεί, αντιθέτως, προσπαθούν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της προσπάθειας να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» της πρωταθλήτριας στο Νησί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει ξεχωρίσει για τη μεσοεπιθετική της γραμμή την περίπτωση του Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μια μεταγραφή που όπως σημειώνει το Ισπανικό Μέσο μπορεί να πάρει... σάρκα και οστά, εφόσον πωληθεί ο Λουίς Ντίαζ στην Μπαρτσελόνα που κυνηγά την περίπτωσή του!
Από αυτό το «ντόμινο» εξελίξεων θα βγουν όλοι κερδισμένοι, καθώς, οι «μερένχες» ζητούν το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου Βραζιλιάνου σταρ.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στην Ανόρθωση μετά από τρία χρόνια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/09 @ 21:09
Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα με τη φανέλα της Αργεντινής.
05/09 @ 18:55
Ο Ισμαΐλ Καρτάλ αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Φενέρ, την ώρα όπου οι Ποστέκογλου και Σπαλέτι είχαν ρίξει «άκυρο» νωρίτερα στον τουρκικό σύλλογο.
05/09 @ 12:47
Κλασσική στιγμή Μέσι. Με κόσμο τριγύρω να κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει. Κι όμως, εκείνος είχε πάλι τον τρόπο. Ο Λίο χάρισε άλλη μια... GOAT στιγμή, στο τελευταίο του ματς στην Αργεντινή.
05/09 @ 10:31
Οι Κολομβιανοί πανηγύρισαν την επιστροφή τους σε τελική φάση Μουντιάλ έπειτα από το 2018, μετά και το 3-0 επί της Βολιβίας.
05/09 @ 10:03
Ίσως εξέθεσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άθελά του, από την πρώτη στιγμή. Το θέμα, πάντως, είναι πως ο Γκαρνάτσο μάλλον είχε καιρό να δουλέψει τόσο έντονα, όσο το έκανε με την Τσέλσι.
05/09 @ 09:27
Ο Λίο αδυνατούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του στο διαφαινόμενο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με τη φανέλα της Αργεντινής και δάκρυζε από την προθέρμανση του ματς με τη Βενεζουέλα.
BEST OF THEMASPORTS