Ομόνοια: ΑΠΡΟΟΠΤΟ με Χατζηγιοβάνη
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για τον Κακουλλή: «Μπορεί να είναι θέμα συζήτησης, άλλα γνωρίζεις την πολιτική μας, δεν επιβεβαιώνουμε και ούτε διαψεύδουμε για κανέναν παίκτη πριν υπάρξει κάτι επίσημο. Έχουμε μια συγκεκριμένη πολιτική».
Για την προετοιμασία: Η προετοιμασία διήρκησε ένα μήνα, γιατί αρχίσαμε στις 16 Ιουνίου, μείναμε δέκα μέρες στη Λετονία και μετά πήγαμε Αυστρία, από όπου επιστρέψαμε χθες. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ με τον νέο προπονητή. Έγιναν και κάποια φιλικά, είδε πολλά πράματα ο προπονητής και ευελπιστούμε να μπορέσουμε την Πέμπτη να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης».
Για την Ακαδημία Πούσκας: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, η ανερχόμενη δύναμη στην Ουγγαρία. Τερμάτισε δεύτερη πέρσι και τα τελευταία έξι χρόνια έπαιξε πέντε φορές Ευρώπη. Πέρσι έχασε την πρόκριση στην τελική φάση του Conference στα πέναλτι με τη Φιορεντίνα. Από την άλλη, θεωρούμε πως έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε, εννοείται όμως πως δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται».
Για τον Μπουράλ: «Eίναι σε καλή κατάσταση, τηρουμένων των αναλογιών. Έπαιζε στη Δανια, το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε το Μάιο ακι δεν έπαιξε κάποιο επίσημο ματς από τότε. Δεν είναι στο 100%, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Παίζει ως ανασταλτικός μέσος, είναι ψηλός ποδοσφαιριστής, αριστεροπόδαρος και τεχνίτης. Από εκεί και πέρα, όλοι κρίνονται στο γήπεδο».