Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα (BINTEO)
Χιλιάδες φίλοι της Σοσιεδάδ υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας τους δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα, πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπιλμπάο!




Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Βοηθός Αρχηγός Τ.Α.&Ε.Υ. και στελέχη της Αστυνομίας καθώς και εκπρόσωποι της ΚΟΠ, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στο διάλογο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση και συναντίληψη για πλήρη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους και την ασφάλεια των φιλάθλων ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2025–2026.
Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα που αφορούν στη μετακίνηση των οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και η προστασία της δημόσιας τάξης.
Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση κοινής Επιτροπής που θα συνεδριάζει μηνιαίως για να εξετάζει και να επιλύει αμέσως, αναδυόμενα ζητήματα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις