Συναντήθηκε με τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ενόψει του πρωταθλήματος της νέας σεζόν

Συναντήθηκε με τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ενόψει του πρωταθλήματος της νέας σεζόν

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταξύ του κ. Θεμιστού Αρναούτη Αρχηγού Αστυνομίας και του κ. Χάρη Λοϊζίδη, Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, σε εξαιρετικά φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Βοηθός Αρχηγός Τ.Α.&Ε.Υ. και στελέχη της Αστυνομίας καθώς και εκπρόσωποι της ΚΟΠ, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στο διάλογο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση και συναντίληψη για πλήρη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους και την ασφάλεια των φιλάθλων ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2025–2026.

Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα που αφορούν στη μετακίνηση των οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και η προστασία της δημόσιας τάξης.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση κοινής Επιτροπής που θα συνεδριάζει μηνιαίως για να εξετάζει και να επιλύει αμέσως, αναδυόμενα ζητήματα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!