Συγκίνηση στη Ν. Φιλαδέλφεια: ΑΕΚ και Ομόνοια τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συγκίνηση στη Ν. Φιλαδέλφεια: ΑΕΚ και Ομόνοια τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μοναδικές στιγμές στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» πριν από τη σέντρα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και την Ομόνοια.

Οι παίκτες στάθηκαν «προσοχή» μπροστά από το πανό στη Θύρα 21, οι αρχηγοί άφησαν από μία ανθοδέσμη, παρόντες και οι συγγενείς του αδικοχαμένου οπαδού.

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 7 Αυγούστου 2023, περιμετρικά της «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά», παραμονές του αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι δυο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή μπροστά από το μεγάλο πανό του αδικοχαμένου οπαδού στη Θύρα 21, ενώ παράλληλα έπαιξε στις γιγαντοοθόνες ένα βίντεο για εκείνον. Έπειτα οι δυο αρχηγοί, Πέτρος Μάνταλος και Ιωάννης Κούσουλος, άφησαν από μια κίτρινη ανθοδέσμη.

Παρόντες εντός του αγωνιστικού χώρου η μητέρα και ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη με μπλουζάκια «Μιχάλη ζεις», ενώ μέλη από την αποστολή της Ομόνοιας τους συλλυπήθηκαν, δίνοντας και αυτοί από μία ανθοδέσμη στη μνήμη του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στην «Αρένα» με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.