Μοναδικές στιγμές στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» πριν από τη σέντρα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι παίκτες στάθηκαν «προσοχή» μπροστά από το πανό στη Θύρα 21, οι αρχηγοί άφησαν από μία ανθοδέσμη, παρόντες και οι συγγενείς του αδικοχαμένου οπαδού.
Το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 7 Αυγούστου 2023, περιμετρικά της «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά», παραμονές του αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Οι δυο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή μπροστά από το μεγάλο πανό του αδικοχαμένου οπαδού στη Θύρα 21, ενώ παράλληλα έπαιξε στις γιγαντοοθόνες ένα βίντεο για εκείνον. Έπειτα οι δυο αρχηγοί, Πέτρος Μάνταλος και Ιωάννης Κούσουλος, άφησαν από μια κίτρινη ανθοδέσμη.
Παρόντες εντός του αγωνιστικού χώρου η μητέρα και ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη με μπλουζάκια «Μιχάλη ζεις», ενώ μέλη από την αποστολή της Ομόνοιας τους συλλυπήθηκαν, δίνοντας και αυτοί από μία ανθοδέσμη στη μνήμη του.








Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 23:43
Δείτε τι δήλωσε στο OMONOIA TV ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στην OPAP Arena με αντόπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.
17/07 @ 21:58
Ένα στεφάνι με το κασκόλ της Ομόνοιας άφησαν στο μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη οι Κύπριοι οπαδοί.
17/07 @ 21:38
Συγκινητικές στιγμές πριν το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια, με τις δύο ομάδες να τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.
17/07 @ 21:04
Η Ομόνοια έμαθε απόψε τον πρώτο της αντίπαλο για την Ευρώπη.
17/07 @ 20:07
Οπαδοί της Ομόνοιας που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, επισκέφτηκαν το μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη.
17/07 @ 19:46
Δείτε τους ποδοσφαιρστές που επέλεξε ο Μπεργκ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ Αθηνών.
BEST OF THEMASPORTS