«Στέλνουν» νεαρό Βραζιλιάνο στόπερ από την Κρουζέιρο στην Πάφο!

«Στέλνουν» νεαρό Βραζιλιάνο στόπερ από την Κρουζέιρο στην Πάφο!

Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, ge.globo.com, αναφέρει ότι ο 21χρονος (06/01/2004) Βραζιλιάνος στόπερ της Κρουζέιρο, Πέδρο Ενρίκε Φρανκλίμ ντα Σίλβα, ή αλλιώς... Πεδράο, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται, θα αποκτηθεί από την Πάφο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, για το ποσό των 150.000 ευρώ, με την οψιόν αγοράς να έχει οριστεί στα δύο εκατομμύρια ευρώ!

Αν τελικά ολοκληρωθεί το deal, ο νεαρός παίκτης θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β...

Ανήκει στην Κρουζέιρο και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αβαΐ, με την οποία κατέγραψε 20 συμμετοχές: 13 στο πρωτάθλημα Σάντα Καταρίνα, στις 12 από τις οποίες ήταν βασικός και επτά στη Β’ Κατηγορία του Μπραζιλεϊράο, με πέντε εμφανίσεις στην αρχική ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας αγωνιστικής, όπου η Αβαΐ υπέστη βαριά ήττα από την Ατλέτικ.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ώρα των απαντήσεων για την υπόθεση Σάντη - Η Αστυνομία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας

Η ώρα των απαντήσεων για την υπόθεση Σάντη - Η Αστυνομία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη.