Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας, monobala.gr, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ, με τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται μεθοδικά για να ενισχύσουν τα άκρα, αλλά και τη δημιουργική γραμμή της ομάδας. Οι «βυσσινί» έχουν ανεβάσει στροφές και προχωρούν σε κινήσεις από το… πάνω ράφι.
Ήδη ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τσούκλα, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Τουμτά, που αναμένεται να ντυθεί στα «βυσσινί». Παράλληλα, στη μεταγραφική λίστα της ομάδας έχουν προστεθεί και άλλα ονόματα, όπως ο 25χρονος Αμπουμπακάρ Ντούμπια αλλά και ο Κίνγκ Φαϊσάλ Οβούσου, με τους Θεσσαλούς να επιδιώκουν ποιοτικές λύσεις.
Στο κάδρο έχει μπει πλέον και ο Ζήσης Χατζηστραβός, ένα όνομα που ακούγεται όλο το καλοκαίρι στους κύκλους των Βυσσινί.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Πανσερραϊκό, με απολογισμό 5 γκολ και 6 ασίστ σε 53 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Λαμία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ενώ το φετινό καλοκαίρι απασχόλησε σοβαρά τον Άρη και είχε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως όλα δείχνουν, όμως, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
Οι πολλές αλλαγές στην εντεκάδα δεν βοήθησαν την Ομόνοια αλλά θα μπορούσε για διαφορετική προσέγγιση ο Μπεργκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 09:50
Με μήνυμά του στα social media, ο Ντάνιελ Ποντένσε ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού πως θα καθυστερήσει η άφιξή του στην Ελλάδα, λόγω ενός γραφεικρατικού ζητήματος από την Αλ Σαμπάμπ.
01/09 @ 08:45
Ο Ολυμπιακός έκανε το «2/2» στη Super League με τη νίκη με 2-0 στον Βόλο και ο Μεντιλίμπαρ έφτασε τις 50 νίκες στον πάγκο, γράφοντας ιστορία με 68% ποσοστό επιτυχιών.
01/09 @ 00:34
Ο Βιθέντε Ταμπόρδα έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
31/08 @ 23:58
Δεν «καθάρισε» στο... καλό του πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, όπου είχε γκολ και δύο δοκάρια, με τον Λεβαδειακό να τον τιμωρεί στην επανάληψη κρατώντας τον στο 1-1, στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα.
31/08 @ 23:02
Χάρη στον Δημήτρη Πέλκα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρόμητου (1-0), που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο και πλέον κερδίζει ηρεμία ενόψει της διακοπής.
31/08 @ 22:17
Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Asteras AKTOR για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε το απόλυτο στο πρωτάθλημα και πάει άνετη και γεμάτη ψυχολογία στη διακοπή.
BEST OF THEMASPORTS