Η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων, επέλεξε γύρω στα μεσάνυχτα να αναρτήσει το ανακοινωθέν για κατ’ αρχήν συμφωνία με τον πρώην παίχτη της Ανόρθωσης.
Περίπου δυο ώρες πριν, είχε αναρτηθεί είδηση σε Μέσο του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο εκ των συν-διαχειριστών της εταιρίας Κρις Παναγιώτου και πλέον θεωρούσαν όλοι δεδομένο, ότι ο Κονσεισάο θα είναι υπο τις διαταγές του Πάολο Τραμετσάνι τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το ότι έγινε «Λέοντας» ο Πορτογάλος, θα το αξιοποιήσουν δεόντως οι διοικούντες στην πορεία. Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο, να περάσουν το μήνυμα στον κόσμο ότι κάνουν τα πάντα να βάλουν την ΑΕΛ σε άλλες «ράγες».
Δείχνουν την ίδια στιγμή, ότι θέλουν να δώσουν τα καλύτερα δυνατά «όπλα» και εφόδια στην τεχνική ηγεσία, για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα «χτυπήσει» τις ψηλές θέσεις στο νέο μαραθώνιο.
Όλο αυτό το κλίμα ενθουσιασμού και πίστης που δημιουργήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, περιμένουμε ότι θα «βγει» και στις εκδηλώσεις του κόσμου στην μεθαυριανή επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων στην Παρεκκλησιά.
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε συνεχώς, ότι το… χτίσιμο που γίνεται φέτος, δημιουργεί προσδοκίες στον κόσμο ότι η ΑΕΛ θα πάψει να «ταλαιπωρείται» και να βλέπει με τα… κιάλια τις ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια.