Την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας, Λουίγι Ντε Λούκας ανακοίνωσε η Freedom24 Ε.Ν. Ύψωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η FREEDOM24 KRASAVA ΕΝΥ ΥΨΩΝΑ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λουίγι Ντε Λούκας (Luiyi de Lucas) μέχρι το τέλος της περιόδου 2025/26, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός.
Ο Λουίγι Ντε Λούκας γεννήθηκε στις 31/08/1994 στην Δομινικανή Δημοκρατία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ισπανικής Γουαδαλαχάρα και στα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της Ισπανίας.
Αγωνίστηκε επίσης στις Λίβινγκστον Σκωτίας, Χάκα Φιλανδίας και την Άσστον του Ισραήλ. Στα Κυπριακά γήπεδα αγωνίστηκε με τα χρώματα των ΑΕΛ και της Νέα Σαλαμίνας.
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Μένει Κύπρο ο Ντε Λούκας - Ανακοινώθηκε on air η μεταγραφή!
Το προανήγγειλαν τον προηγούμενο μήνα από την ηγεσία της ΚΟΠ. Το επανέλαβε προχθές στη συνέντευξη του στον Capital TV, ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 13:53
Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, αλλά και για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα, μίλησε στην εκπομπή του SuperSport FM 104 «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαρίνα Αργυρού, ο προπονητής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Νέντιμ Τούτιτς.
15/10 @ 16:00
155.000 ευρώ για τη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών... πλήρωσαν στην ΚΟΠ οι ομάδες στις πρώτες 6 αγωνιστικές.
13/10 @ 17:05
Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.
11/10 @ 15:37
Ο κύριος Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για τις ομάδες της Αμμοχώστου, την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα και στις δυσκολίες που περνούν.
08/10 @ 14:21
Στην κατηγορία με τις πετυχημένες ντρίμπλες οι Σεμέδο της Ομόνοιας και τον Αθανασίου του Ακρίτα, μέχρι την 6η αγωνιστική.
11/10 @ 10:04
Τους παίκτες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o παλαίμαχος άσος, Γιώργος Μερκής.
BEST OF THEMASPORTS