«Θριαμβεύτρια» Τσέλσι και στην... κορυφαία 11άδα του Μουντιάλ Συλλόγων

«Θριαμβεύτρια» Τσέλσι και στην... κορυφαία 11άδα του Μουντιάλ Συλλόγων

Με το… τελικό 4-3 η Τσέλσι επικράτησε της Παρί και σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες στην κορυφαία 11άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Με το φινάλε του τουρνουά των ΗΠΑ και με την Τσέλσι να έχει αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου, έγιναν γνωστοί και οι κορυφαίοι 11 της διοργάνωσης.

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές έχουν τέσσερις εκπροσώπους, ξεκινώντας από την άμυνα με τον Κουκουρέγια, έχοντας τον Έντσο στα χαφ και τους Νέτο και Πάλμερ στις πλευρές. Αν ο Ζοάο Πέδρο είχε προλάβει περισσότερα ματς, ίσως να κέρδιζε κι εκείνος μια θέση.

 
 Η Παρί έχει τον Χακίμι δεξιά, τον Μαρκίνιος στα στόπερ και τον Βιτίνια στα χαφ, στα γκολπόστ είναι ο Μπούνου της Αλ Χιλάλ, στην άμυνα φυσικά δεν γινόταν να μη βρίσκεται και ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ, στην επίθεση από μια θέση εξασφάλισαν οι Αρίας (Φλουμινένσε) και Γκονζάλο Γκαρσία
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.