Από την Ισπανία στην Κύπρο - Ενίσχυση στην επίθεση με Άλεξ Γκούτι!

Από την Ισπανία στην Κύπρο - Ενίσχυση στην επίθεση με Άλεξ Γκούτι!

Την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ, Άλεξ Γκούτι ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Προγραμματισμού, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Álex Guti, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2025–2026, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο Álex είναι 24 ετών και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης με παρουσίες σε διάφορες ομάδες της Ισπανίας, όπως μεταξύ άλλων, η R.B. Linense και η At. Sanluqueño.

Καλωσορίζουμε τον Álex στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Vamos!».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ομόνοια 29Μ - Θύρα 9: Δυνατά ποσταρίσματα για το σημερινό ματς ΑΝΟΔΟΥ!

Ομόνοια 29Μ - Θύρα 9: Δυνατά ποσταρίσματα για το σημερινό ματς ΑΝΟΔΟΥ!

Δυνατό ποστάρισμα από Ομόνοια 29Μ και Θύρας 9, για το σημερινό (16:00) ματς στο γήπεδο της Περιστερώνας με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 13η αγωνιστική της Β' φάσης, όπου με νίκη οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην Α' κατηγορία.