Νέο πρόσωπο στην πρώτη της Ανόρθωσης - Αξιολογείται από τον Χοακίν Γκόμεθ

Νέο πρόσωπο στην πρώτη της Ανόρθωσης - Αξιολογείται από τον Χοακίν Γκόμεθ

Ένα νέο πρόσωπο θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, στην αποψινή (19:11) πρώτη προπόνηση της Αμμοχωστιανής ομάδας που θα γίνει στο Δασάκι.

Πρόκειται για τον 23χρονο (27/07/2002) Μεξικανό επιθετικό, Ρούμπεν Ερνάντες, ο οποίος αξιολογείται από την τεχνική ηγεσία και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Μάλιστα, θα ταξιδέψει αύριο (14/07) με την υπόλοιπη αποστολή για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την περσινή σεζόν (2024-2025), ο Ερνάντες αγωνιζόταν στον Εθνικό Άχνας, μετρώντας 11 ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως αλλαγή. Έπαιξε συνολικά μόλις 66 λεπτά.

Προφανώς, για τον πάρει στην «Κυρία» για δοκιμαστικά ο Αθλητικός Διευθυντής, Απόστολος Μακρίδης, σημαίνει ότι πιστεύει στις δυνατότητες του και ότι άξιζε να πάρει ευκαιρίες πέρσι από τον προπονητή του Εθνικού, Νταβίντ Μπαντία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βίντεο: Συγκίνηση - Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης των Κυπρίων από το Ντουμπάι - Ανάμεσά τους και τρία βρέφη

Βίντεο: Συγκίνηση - Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης των Κυπρίων από το Ντουμπάι - Ανάμεσά τους και τρία βρέφη

Η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Κυπρίων που βρίσκονται στο Ντουμπάι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 18:35. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 182 Κύπριοι πολίτες εκ των οποίων τρία βρέφη.