Το μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, είναι πολύ πιθανόν να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στο σημερινό (19:00) τέταρτο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους, απέναντι στην Πολωνική ομάδα, Τερμάλιτσα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θυμίζουμε ότι ο Ελλαδίτης εξτρέμ ενσωματήθηκε στις προπονήσεις πριν από μία περίπου εβδομάδα και δεν ήταν έτοιμος για να πάρει αμέσως αγωνιστικά λεπτά, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
Στόχος του Χένινγκ Μπεργκ είναι να έχει απόλυτα έτοιμο τον Χατζηγιοβάνη στο πρώτο επίσημο ματς σε δύο εβδομάδες, για τον Β' προκριματικό του Conference League και η πρόβα τζενεράλε απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών στις 17 Ιουλίου, θα φανερώσει τις προθέσεις του Νορβηγού τεχνικού για το αν σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ελλαδίτη άσο στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Στο αποψινό φιλικό πάντως, ενδέχεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος και ο Μάριους Στεπίνσκι.
Ο Πολωνός επιθετικός αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο χρονικό διάστημα και προφυλάχθηκε μέχρι να γίνει εντελώς καλά.
Δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του κόντρα σε Τορπέντο Κουτάισι ή Ορνταμπάσι. Θα είναι φυσικά υποψήφιος και για το αρχικό σχήμα...
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 κόντρα στη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, κατάφερε να... ισοφαριστεί από τις «καρακάξες», όμως τελικά λυτρώθηκε με γκολ του 16χρονου Ρίο Ενγκουμόα στο 90'+10' για τη νίκη 3-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 23:31
Η Ομόνοια ανάρτησε την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία.
25/08 @ 20:36
O Σαάντ Αγκουζούλ βρίσκεται στο ραντάρ της Ομόνοιας, όπως ακούστηκε και τις τελευταίες μέρες ενώ επιβεβαιώνεται και από τη Γαλλία.
25/08 @ 19:10
Έφτασε τις 8000 η προπώληση των εισιτηρίων της Ομόνοιας για τον επαναληπτικό της Πέμπτης στο ΓΣΠ.
25/08 @ 16:04
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια και μίλησε γι' αυτό το νέο βήμα του, στο OMONOIA TV.
25/08 @ 14:08
Η Ομόνοια ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 17χρονο Χρίστο Κωνσταντινίδη για επαγγελματικό συμβόλαιο.
25/08 @ 12:58
Ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ξεχώρισε η αναφορά του στην Ομόνοια και τον κόσμο της.
BEST OF THEMASPORTS