Άγνωστο που «χτυπά» ο Σωφρόνης…

Άγνωστο που «χτυπά» ο Σωφρόνης…

Μας το ξεκαθάρισαν χθες από τον Απόλλωνα, ότι διεμήνυσαν εδώ και μερικές μέρες στον μάνατζερ του Κονσεισάο, ότι δεν τους ενδιαφέρει ο Πορτογάλος δεξιός μπακ…

Μπήκαν στην διαδικασία να «το κλείσουν» για τον πρώην παίχτη της Ανόρθωσης, επειδή σε ραδιοφωνικές εκπομπές, μερικοί οπαδοί συντηρούσαν την «παραφιλολογία».

Είναι άγνωστο, ποιος δεξιός μπακ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Σωφρόνη Αυγουστή. Έλαβε μορφή μικρού σίριαλ η… υπογραφή με τον παίχτη που θα αποτελεί την πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα από τον Μάιο είχε ζητήσει τον Κονσεισάο. Οι οικονομικές απαιτήσεις του τελευταίου, δεν δημιούργησαν θετικό σκηνικό.

Στην πορεία υπήρξε συμφωνία με τον Τζόρταν Ικόκο, ο οποίος κόπηκε στα ιατρικά τεστ. Συζητιέται το ότι ο Αφρικανός ακραίος μπακ, τελικά θα είναι συμπαίχτης με τον Χάμπο Κυριάκου, αφού οι γιατροί της Ντιναμό Βουκουρεστίου, δεν άναψαν κόκκινο.

Η ουσία είναι να κλείσουν το ανοικτό «μέτωπο» προσεχώς, ούτως ώστε ο παίχτης που θα επιλεγεί να έλθει να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων και να προσαρμοστεί στη νέα του δουλειά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τζόκερ: «Ζαλίζει» το ποσό της επόμενης κλήρωσης - Τυχερός «γέμισε» το πορτοφόλι του - Που παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: «Ζαλίζει» το ποσό της επόμενης κλήρωσης - Τυχερός «γέμισε» το πορτοφόλι του - Που παίχτηκε το δελτίο

€5.600.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 21/12/2025 μετά το Τζάκποτ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 3003ης κλήρωσης του Τζόκερ.

BEST OF THEMASPORTS