Δείτε το πρόγραμμα των ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από την 4η αγωνιστική και μετά αρχίζουν τα ντέρμπι, αλλά θα έρθουν με... καταιγιστικό ρυθμό στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.
Η αρχή γίνεται την 4η αγωνιστική με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ την 7η υπάρχει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ο πρώτος γύρος κλείνει με το ΠΑΟΚ-Άρης για την 13η.
Αναλυτικά τα ντέρμπι:
4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
6η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
7η αγωνιστική
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
8η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
10η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
12η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
13η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Άρης
Πηγή: sport-fm.gr
Την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη προπόνηση της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/07 @ 09:18
Ο Ολυμπιακός προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον 19χρονο εξτρέμ Σαντίνο Αντίνο της Γοδόι Κρουζ, όπως έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο «X».
12/07 @ 00:10
Ο Παναθηναϊκός ασχολείται και μάλιστα ζεστά με την περίπτωση του Αλμπάν Λαφόντ, αλλά παραμένει δύσκολη λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της Ναντ.
11/07 @ 19:14
Ο Ντιόγκο Νασιμέντο αναμένεται τα ξημερώματα στη χώρα μας με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Βιζέλα στον Ολυμπιακό.
11/07 @ 17:47
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε βίντεο με αποσπάσματα της ομιλίας του Ιβάν Σαββίδη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δείτε το βίντεο με τις ατάκες του προς την ομάδα και όχι μόνο.
11/07 @ 17:34
Την απόκτηση του Νιγηριανού τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στην ΕΝΠ, Αντεμπάγιο Αντελέγε ανακοίνωσε ο Βόλος.
11/07 @ 16:52
Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε σήμερα (11/07) την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τη νέα σεζόν, το οποίο θα είναι στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με League Phase και playoffs.
BEST OF THEMASPORTS