Themasports teamO Άγγελος Νεοφύτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μακάμπι Νετάνια
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το φιλικό: «Τρίτος φιλικός αγώνας στην Πολωνία, μπορώ να πω ο πιο δύσκολος από τους τρεις με μια δυνατή αντίπαλο ομάδα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, βγάλαμε ένα καλό εαυτό και ήταν μια καλή προπόνηση για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας.
Για την εικόνα της ομάδας: «Ναι είναι αρκετοί αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που χρειάζεται στην προετοιμασία αυτός ίσως να ήταν και ο στόχος του σημερινού παιχνιδιού και σίγουρα ήταν κάτι θετικό για την πορεία μας».
Για την παρουσία του; «Εκείνη η θέση που αγωνίστηκα πίσω από τον επιθετικό, είναι ψηλά στο γήπεδο, είναι σχεδόν τα ίδια στοιχεία, λίγο παραπάνω γυρίσματα. Εγώ είμαι εδώ όπου θέλει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει».
Για την πίεση που βάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά: «Ίσως να υπήρξε κι αυτό το πρέσινγκ λόγω του ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά σαν ομάδα χρειάζεται το πρέσινγκ να δείξουμε στον αντίπαλο ότι είμαστε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε κάτι όχι για να τους αφήσουμε να παίξουν».
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αποψινής αναμέτρησης που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφο και τη Μονακό, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 20:02
Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου και ανακοινώθηκε η αποστολή.
26/11 @ 15:00
Δημοσιογραφική Διάσκεψη παραθέτει ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για το Κόνφερενς Λιγκ ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Γουίλι Σεμέδο.
26/11 @ 09:16
Περίπου 300 με 400 οπαδούς θα φέρει στην Κύπρο η Ντιναμό Κιέβου.
25/11 @ 23:00
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
25/11 @ 15:05
Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από τη βραδιά στο Rebuke Lounge, την περασμένη Πέμπτη, όπου ήταν αφιερωμένη στους Κούσουλο- Φαμπιάνο που συμπλήρωσαν 200 συμμετοχές και Σεμέδο - Κουλιμπαλί που έφτασαν τις 100 συμμετοχές.
25/11 @ 13:35
Η ενημέρωση για την νέα κίνηση του ΟΜΟΝΟΙΑ Foundation.
BEST OF THEMASPORTS