Εθνική Κύπρου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο Σαν Μαρίνο
Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει το Σαν Μαρίνο την Κυριακή για τα προκριματικά του Μουντιάλ σεένα παιχνίδι στο οποίο θα κυνηγήσει τη νίκη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το φιλικό: «Τρίτος φιλικός αγώνας στην Πολωνία, μπορώ να πω ο πιο δύσκολος από τους τρεις με μια δυνατή αντίπαλο ομάδα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, βγάλαμε ένα καλό εαυτό και ήταν μια καλή προπόνηση για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας.
Για την εικόνα της ομάδας: «Ναι είναι αρκετοί αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που χρειάζεται στην προετοιμασία αυτός ίσως να ήταν και ο στόχος του σημερινού παιχνιδιού και σίγουρα ήταν κάτι θετικό για την πορεία μας».
Για την παρουσία του; «Εκείνη η θέση που αγωνίστηκα πίσω από τον επιθετικό, είναι ψηλά στο γήπεδο, είναι σχεδόν τα ίδια στοιχεία, λίγο παραπάνω γυρίσματα. Εγώ είμαι εδώ όπου θέλει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει».
Για την πίεση που βάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά: «Ίσως να υπήρξε κι αυτό το πρέσινγκ λόγω του ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά σαν ομάδα χρειάζεται το πρέσινγκ να δείξουμε στον αντίπαλο ότι είμαστε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε κάτι όχι για να τους αφήσουμε να παίξουν».