Ακολουθήστε μας στο Google news

Διακοπή στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο.  Μία μίνι προετοιμασία για τις ομάδες. Η ΑΕΚ θα το εκμεταλευτεί αυτό, αν και απέχουν αρκετοί παίκτες από τις προπονήσεις ελέω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.  Σχεδόν μισή ομάδα από παίκτες δεν είναι στις προπονήσεις της ΑΕΚ αυτό το διάστημα. Όπως και να ΄χει, πάντως, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, με τα όσα έχει προσέξει, παρατηρήσει, σημειώσει από τις τρεις αναμετρήσεις που έμεινε μακριά από τη νίκη, τις ήττες από Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, καθώς και την ισοπαλία με την Ανόρθωση, έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες που έχει ενώπιον του στις αδυναμίες και τα λάθη που έγιναν σε αυτούς τους αγώνες. Σίγουρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να δουλέψει, όπως θα ήθελε και έπρεπε, έχοντας δηλαδή όλους τους παίκτες, αλλά έστω και με την δικαιολογημένη απουσία των διεθνών, θα δουλέψει με τους παρόντες ποδοσφαιριστές που έχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Σκοπός είναι η βελτίωση της κατάστασης, να γίνει η δουλειά που πρέπει, με ένα βασικό κομμάτι αυτής της δουλειάς, σε αυτή τη μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ να αφορά το επιθετικό κομμάτι.  Το ψάχνει αρκετά ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ το τι φταίει και η ΑΕΚ δεν μπορεί να πετύχει ένα γκολ, και δεύτερο άμα χρειαστεί να «σκοτώσει» παιχνίδι όπως ήταν το πρόσφατο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Γίνεται δουλειά και θα γίνει και άλλη σε αυτό το διάστημα.  Δουλειά που θα αφορά τη δημιουργία φάσεων, ούτως ώστε να υπάρχει προσπάθεια από όλους για μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας. Η ομάδα την Τετάρτη έχει ρεπό, το διήμερο, Πέμπτη – Παρασκευή προπονήσεις, και ξανά ρεπό το Σαββατοκυρίακο. Ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων, φρεσκάρισμα, αλλά και δουλειά στους τομείς όπου χρειάζεται βελτίωσης η ομάδα της Λάρνακας!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ