Ο Αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Όλα εξελίσσονται καλά και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Αποκτήσαμε εννέα ποδοσφαιριστές και έμειναν ακόμα 1-2 προσθήκες».
Αν υπήρξε ενδιαφέρον για τον Αλμπέρτο Φερνάντες: «Πουλάμε παίκτες, δεν ξεπουλάμε. Είχαμε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αλλά καμία πρόταση που να μας ικανοποιεί».
Για τους στόχους της Ομόνοιας 29Μ: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Να κάνουμε πρωταθλητισμό και να επιστρέψουμε στην Α’ κατηγορία. Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ακόμα καλύτερα».
Για το νέο προπονητή της ομάδας, Χρίστο Χαραλάμπους: «Είναι νέος προπονητής, με νέες ιδέες και ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας μας».
Για το γεγονός ότι φέτος η ομάδα θα έχει τη στήριξη του κόσμου μετά την περσινή αποχή λόγω κάρτας φιλάθλου: «Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική που δίνει ο κόσμος μας. Μας έχουν λείψει και τους έχει λείψει το γήπεδο. Ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρές και να πανηγυρίσουμε την επιστροφή στην Α΄ κατηγορία».
Στις 3 Ιουλίου 2025, περίπου στις 00:30 CEST, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα (28 ετών), και ο νεότερος αδελφός του, Ανδρεα Σίλβα (26 ετών), βρήκαν τραγικό θάνατο σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην ισπανική Α-52
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 12:13
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Καϊάφα και πολλοί θυμήθηκαν την τιμητική του πατέρα του, Κώστα Καϊάφα.
04/07 @ 11:35
Την απόκτηση του νεαρού Κύπριου στόπερ, Αλέξανδρου Καϊάφα ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.
03/07 @ 13:21
Η Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάρσιο Μεϊρά.
02/07 @ 11:44
Η Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 26χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Φερνάντεζ.
01/07 @ 15:24
Η ενημέρωση από την Ομόνοια 29Μ.
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
BEST OF THEMASPORTS