Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το θέμα Γκολντάρ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για τον Γκολντάρ: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Όσο περνά ο καιρός νομίζω περιπλέκεται η υπόθεση. Πρέπει να κάνουμε όλοι λίγη υπομονή».
Για το φιλικό με τη Γουίμπλεντον: «Πρώτο φιλικό προετοιμασίας, είδαμε αρκετά νέα πρόσωπα. Αντιλαμβάνεστε ότι η ομάδα δεν είναι πλήρης. Κρατάμε τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Έπαιξαν κάποιοι νεαροί, έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Λάνγκα. Το επόμενο φιλικό θα είναι με τη Λέιτον Όρειντ. Σίγουρα περιμένουμε την ομάδα να ανεβάσει ρυθμούς σιγά σιγά».
Για τον Λάνγκα: «Ενισχύσαμε την ομάδα με έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε καλή κατάσταση και ενσωματώθηκε αμέσως. Όσον αφορά στην ποιότητα του, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο. Έχει όμως ένα πλούσιο βιογραφικό και περιμένουμε πολλά από αυτόν. Περιμένουμε να καλύψει το κενό του Σίλβα και γιατί όχι να είναι καλύτερος. Είναι με υποσχετική στην ομάδα μας».
Για τον Σέμα: «Και ο Λάνγκα μπορεί να παίξει πιο μπροστά. Έχουμε τρεις αριστερούς μπακ τώρα, Λανγκα, Σέμα και Πηλέας. Είναι βέβαια και οι εξτρέμ. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις σε διαφορετικούς ρόλους».
Για τις λιγοστές επιλογές στα στόπερ: «Φωνάζει πως επείγει. Είναι νούμερο ένα προτεραιότητα τις επόμενες μέρες. Μοναδικός καθαρόαιμος στόπερ είναι ο Λούκασεν, είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε ενίσχυση εκεί. Δεν υπάρχει κάτι τώρα. Είτε λέγεται Γκολντάρ, είτε οποιοσδήποτε άλλος, πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα προγραμματισμού».
Για τον Ίβουσιτς: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι κανονικά στην προετοιμασία ο Ίβουσιτς. Αν προκύψει κάτι στο μέλλον δεν γνωρίζω, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι».
Για τις άλλες θέσεις που γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης: «Εκτός από τη θέση του στόπερ που είναι επιτακτική ανάγκη, από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από το τι θα βρεθεί. Σίγουρα βλέποντας το ρόστερ, είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί ένας επιθετικός, ίσως και στο κέντρο να γίνεται προσπάθεια, αλλά δεν είναι από τα θέματα που επείγουν».
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/10 @ 18:00
Το ότι ο Καρσέδο διαχειρίζεται ένα σπουδαίο ρόστερ με τρομερή ποιότητα, κανείς δεν το αμφισβητεί.
08/10 @ 22:32
Μια αλλιώτικη προπόνηση για τους παίκτες του Καρσέδο.
08/10 @ 10:40
Δείτε την ανάρτηση από την Πάφος FC που εύχεται καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές της, που πήραν κλήση στην Εθνική τους ομάδα.
07/10 @ 13:49
Ο Βλαντ Ντράγκομιρ έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Πάφος FC. Κόντρα στην ΑΕΚ σκόραρε σε ένα ιστορικό ματς.
07/10 @ 09:48
Η ιστοσελίδα ypervorioi.blogspot.com, δημοσίευσε δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Πάφου, Κεν Σέμα στο FotbollDirekt, όπου σχολίασε την αποχώρηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς που συνεχίζει την καριέρα του στην Ομόνοια, αλλά και την σπουδαία μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ.
06/10 @ 11:58
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, την επόμενη της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης της ομάδας του επί της ΑΕΚ με 4-2.
BEST OF THEMASPORTS