Ακολουθήστε μας στο Google news

Διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και ο Γιώργος Δώνης μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του (λείπουν αρκετοί διεθνείς) δουλεύει σκληρά για να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας. Σίγουρα οι εμφανίσεις της ομάδας τα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν άφησαν και πολύ ικανοποιημένο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όμως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και το σημαντικό είναι να υπάρξει βελτίωση των πραγμάτων. Ο Έλληνας τεχνικός εκμεταλλεύεται την διακοπή και δουλεύει σκληρά για να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Στα παιχνίδια με Ανόρθωση (ήττα), Άρη (ισοπαλία) και Αλκή (νίκη στις καθυστερήσεις του ματς) η ομάδα έδειξε αδυναμίες και σαφώς όλοι ευελπιστούν ότι θα διορθωθούν για να καταφέρει στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ να εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε από την αρχή της χρονιάς.  Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν αποτύπωσε στο μέγιστο βαθμό την νοοτροπία και την φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη όμως αυτό είναι θέμα χρόνου καθώς μην ξεχνάμε ότι ο κόουτς δεν ήταν από την αρχή της χρονιάς. Παρόλα αυτά όμως αριθμά σημαντικό διάστημα στην ομάδα και ίσως να έπρεπε να τα είχε μεταδώσει ήδη.  Επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ...έχει γκίνια καθώς δεν σκοράρει εύκολα (τουλάχιστον έτσι μας έδειξε στα τελευταία παιχνίδια) όμως το ξαναείπαμε ότι κάποτε αυτό θα σπάσει καθώς η επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων είναι πέρα για πέρα ποιοτική και αν πάρει μπρος δύσκολα σταματά. Στα των τραυματιών, ατομικό πρόγραμμα με μπάλα κάνουν οι Εφραίμ και Εμπεσίλιο, ενώ ατομικό χωρίς μπάλα οι Ιωάννου και Μιλάνοφ. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας κάνουν οι Μπερτόλιo και Καρλά ενώ με θλάση πρώτου βαθμού διαγνώστηκε ο Τόμι Ορ.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ