Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως ξέρετε ο Μάριος Ηλία, νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον Εθνικό Άχνας και από εκεί εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με μια μεταγραφή στην ΑΕΛ. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος επίσης είναι γέννημα-θρέμμα του Εθνικού Άχνας, πέρσι έπαιξε σε μερικά παιχνίδια όμως φέτος καθιερώθηκε και αγωνίζεται ως βασικός. Είμαστε σίγουροι πως και ο Παπαγεωργίου θα εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του και θα πάρει κάποια μεταγραφή σε ομάδα πιο υψηλού επιπέδου. Την Κυριακή και στην αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού και της ΑΕΛ στο Δασάκι, οι δυο τους ήταν στην αρχική 11άδα των ομάδων τους, και έτσι για 90 λεπτά ήταν αντίπαλοι. Όμως γνωρίζοντας προσωπικά και τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, ξέρουμε για το πόσο αδαμάντινο χαρακτήρα έχουν και για το πόσο αχώριστοι είναι εκτός αλλά και εντός γηπέδων (τώρα μόνο στην Εθνική Ελπίδων). Πάντα τέτοια παιδία! Η κεντρική φώτο είναι από την προπόνηση της Εθνικής ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης κόντρα στην Τουρκία.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ