Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών βρίσκεται η διοίκηση της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για να συμφωνήσει με τον νέο της προπονητή. Η εντός έδρας ήττα της ομάδας από την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου της Κυπερούντας να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Μάριο Μαρτίδη. «Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδα μας, είναι ο προπονητής κ. Μάριος Μαρτίδης. Σε σύντομη δήλωση του ο κ. Μαρτίδης αναφέρει τα ακόλουθα: "Μετά από ένα χρόνο στο τιμόνι της ομάδας έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αναλαμβάνοντας τα ηνία πέρυσι με την ομάδα τελευταία στη βαθμολογία, καταφέραμε να παραμεινουμε στη Γ' κατηγορία και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Το κακό ξεκίνημα φέτος με οδήγησε στο να παραιτηθώ από την θέση μου για το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ θερμά το συμβούλιο της ΑΠΕΠ για την ευκαιρία και τη στήριξη του και να ευχηθώ κάθε καλό στην ομάδα για τη συνέχεια. Παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ΑΠΕΠ." Το Δ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Μαρτιδη για την άψογη συνεργασία και την δουλειά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε καλό, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο» αναφέρει η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας, οποίος ταυτίζεται με το όραμα και τις φιλοδοξίες της διοίκησης της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, μιας και έχει δείξει αρκετά σπουδαίο έργο στις ομάδες που δούλεψε στο παρελθόν στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ