Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια για την πιστοποίηση ISO 37001 (Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας) που έλαβε, δημοσιεύτηκε και μία δήλωση του προέδρου, Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος τόνισε πως αυτή η πιστοποίηση αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ότι η ομάδα του στέκεται με σθένος απέναντι στη διαφθορά, αλλά και ότι διασφαλίζει πως οι εσωτερικές της λειτουργίες είναι αποδοτικές και διέπονται από τις αρχές της ηθικής και της διαφάνειας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
«Η πιστοποίηση με το ISO 37001 αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ όχι μόνο στέκεται με σθένος απέναντι στη διαφθορά, αλλά επίσης διασφαλίζει ότι οι εσωτερικές της λειτουργίες είναι αποδοτικές και διέπονται από τις αρχές της ηθικής και της διαφάνειας. Είναι πολύ τιμητικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να πιστοποιείται από τα αυστηρότερα και αναγνωρίσιμα διεθνή πρότυπα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη φήμη της. Η πιστοποίηση με το ISO 37001 αποτελεί μέρος της ευρύτερης μακροπρόθεσμης στρατηγικής που έχουμε ως Οργανισμός», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση: Η Ομόνοια πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και διαφθοράς!
Απόλλωνας και Άρης κατέθεσαν από κοινού αίτημα ώστε και η ανατολική κερκίδα να διατεθεί στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας (23/8, 19:00).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 13:20
Η διοίκηση της Βόλφσμπεργκερ αποφάσισε να μειώσει το κόστος εισιτηρίου για τα παιδιά και από 15 ευρώ θα στοιχίσει 10 ευρώ. Με αυτή την κίνηση οι Αυστριακοί ελπίζουν σε μεγαλύτερη προσέλευση στο ματς με την Ομόνοια.
19/08 @ 09:27
Εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και Privilege της Ομόνοιας.
19/08 @ 09:19
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με την Βόλφσμπεργκερ.
18/08 @ 19:09
Η παρακάμερα της ευρωπαϊκής πεντάρας απέναντι στην Αράζ.
18/08 @ 10:31
Προκύπτει νεότερη πληροφόρηση από τα ενδότερα της Ομόνοιας, για το δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας για επίσημο ενδιαφέρον της Γκαζιαντέπ για τον Γουίλι Σεμέδο.
18/08 @ 09:21
Δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας, takvim.com.tr, αναφέρει ότι η Γκαζιαντέπ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Γουίλι Σεμέδο, καταθέτοντας μάλιστα επίσημη πρόταση η οποία όμως απορρίφθηκε και προσθέτει πως οι επαφές συνεχίζονται.
BEST OF THEMASPORTS