Γιατί το σκέφτεται ο Κρις…

Γιατί το σκέφτεται ο Κρις…

Μερικοί βγήκαν στα Σόσιαλ Μήντια, καταβάλλοντας προσπάθεια να αμφισβητήσουν την αναφορά της ιστοσελίδας μας, ότι δεν είναι σίγουρη η εμπλοκή του Κρις Παναγιώτου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας.

Πάλι καλά που τον άκουσαν αρκετά μέλη (ήταν περίπου 200) τον πρόεδρο Κωνσταντίνου, να κάνει σχετική αναφορά στη συνέλευση του σωματείου.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως, γιατί το σκέφτεται ακόμα ο Κρις Παναγιώτου, αν θα είναι «συμπαίχτης» ή συν-διαχειριστής στην ομάδα της Λεμεσού.

Να περιμένουμε μερικές μέρες, αν αποφασίσει ο άνθρωπος, ο οποίος την περασμένη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό «αιμοδότη» (στο οικονομικό) για να βγει η χρονιά.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πόσο κόστισαν τα μεγαλύτερα ανθρώπινα επιτεύγματα: Από τους Πύργους του Ρολογιού στη Μέκκα μέχρι τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Πόσο κόστισαν τα μεγαλύτερα ανθρώπινα επιτεύγματα: Από τους Πύργους του Ρολογιού στη Μέκκα μέχρι τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Από τους Πύργους του Ρολογιού στη Μέκκα έως τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αυτά τα έργα κόστισαν δεκάδες ή και εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.