Ανακοινώνει κι άλλα «λαχταριστά» νέα ο «ΚΚ»;

Ανακοινώνει κι άλλα «λαχταριστά» νέα ο «ΚΚ»;

Σήμερα στις 18.30 είναι στην αίθουσα St George, έκτακτη συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με την ειδοποίηση που έλαβαν τα μέλη, «σκοπός της συνέλευσης είναι η ενημέρωση, για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρίας, να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Από την περασμένη εβδομάδα, είχε βγει δελτίο τύπου, ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας IC Markets Άντριου Μπουντζίνσκι έχει ήδη προβεί σε αγορά μετοχών της νεοσύστατης εταιρίας.

Με δεδομένες τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ότι πέρα από τους Μπουντζίνσκι, Κρις Παναγιώτου υπάρχει κι άλλος επιχειρηματίας ή εταιρία που «μπαίνει» στην εταιρία διαχείρισης των γαλαζοκίτρινων.

Όταν ρωτήθηκε ο Νικόλας Λεβέντης, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας με την Copybet, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν υπάρχει καινούργιος «συμπαίχτης». Παρά μόνο, παρέπεμψε στη σημερινή συνέλευση.

Βασικά τα μέλη και οι χιλιάδες υποστηρικτές της ΑΕΛ «κρέμονται» από το στόμα του προέδρου Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, αν θα ανακοινώσει καινούργια «λαχταριστά» νέα κατά τη σημερινή κίτρινη σύναξη.  

Οι ευχάριστες εξελίξεις που σημειώθηκαν τους τελευταίους 2-3 μήνες στα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου, λογικό ήταν να ανεβάσουν τα ποσοστά θετικής άποψης προς τον «ΚΚ».

Είχαν πέσει αρκετά τα νούμερα αποδοχής του, όταν η ομάδα «ταλαιπωρούνταν» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, για μεγάλο διάστημα της περασμένης σεζόν.

Όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, προσδοκούν οι ΑΕΛίστες, ότι θα έχουν αντανάκλαση στις εικόνες που θα βγάζει η ομάδα στους αγώνες. Και ότι θα επιστρέψει, σε ένα χρονικό ορίζοντα 1-2 χρόνων στους πρωταγωνιστές του κυπριακού φουτμπόλ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ πρωταθλητή του αιώνα»: Φόρεσαν μπλουζάκι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι παίκτες της Μπεσίκτας

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ πρωταθλητή του αιώνα»: Φόρεσαν μπλουζάκι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι παίκτες της Μπεσίκτας

Μπλουζάκια αφιερωμένα στη μνήμη του Μιρτσέα Λουτσέσκου φόρεσαν οι παίκτες της Μπεσίκτας στο ζέσταμα που έκαναν πριν το ματς με την Αντάλιασπορ.