Εκπληκτική ημέρα για την Ελλάδα - Ανέβηκε στη 12η θέση και ελέγχει την τύχη της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία!

Εκπληκτική ημέρα για την Ελλάδα - Ανέβηκε στη 12η θέση και ελέγχει την τύχη της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία!

Εξαιρετικά κύλησε η τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων για την Ελλάδα, η οποία βγήκε όχι μόνο βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά, αποσπάστηκε και με 22 βαθμούς!

Εκπληκτικά κύλησε για την Ελλάδα η τρίτη ημέρα διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στη Μαδρίτη!

Το Σάββατο (28/06), η Εθνική μας ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής στον στίβο της ισπανικής πρωτεύουσας, ανατρέποντας την κατάσταση στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία!

Από το τέλος της χθεσινής βραδιάς, όταν και βρισκόταν στη 14η θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού, οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν απόψε να ανεβάσουν τη «γαλανόλευκη» στη 12η θέση και στο +22 από τις επικίνδυνες θέσεις, με αποτέλεσμα να κρατούμε πλέον την τύχη στα χέρια μας!



Η βαθμολογία σε 25 από τα 37 αγωνίσματα:

1. Ιταλία 290
2. Γερμανία 266
3. Πολωνία 256,5
4. Ολλανδία 253,5
5. Μ. Βρετανία 252
6. Ισπανία 249
7. Γαλλία 230,5
8. Σουηδία 207,5
9. Τσεχία 204,5
10. Ελβετία 204
11. Πορτογαλία 190
12. Ελλάδα 182
13. Ουγγαρία 181,5
14. Ουκρανία 160
15.Φινλανδία 158,5
16. Λιθουανία 102,5

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.