Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς, μετά την απομάκρυνση του Μάριο Μπέιν, και τον ερχομό του Γιώργου Δώνη, μετρά μερικές «γκέλες» που τον «πληγώνουν», κυρίως εντός της Κύπρου. Οι «πορτοκαλί» δείχνουν να συνέρχονται, ειδικότερα από την ψυχολογική πλευρά, μιας και ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, πάντοτε σε ανεβάζει. Το σύνολο του Ελλαδίτη τεχνικού όμως, όπως γράψαμε και σε παλαιότερο άρθρο, έχει «χτυπητές» αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσει. Μία από αυτές είναι η δυστοκία, η έλλειψη του εύκολου γκολ, μιας και στον «αρχάγγελο» δε βρίσκεται κάποιος επιθετικός που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «πολυβόλο» για τις αντίπαλες εστίες. Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αρκετά επικίνδυνος, αλλά αν δεν είναι στη μέρα του, κάνεις τον σταυρό σου, καθώς μπορεί να χάσει και δύο συνεχόμενα πέναλτι. Μη ξεχνάμε ότι την πιο παραγωγική του χρονιά, την έκανε με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Από την άλλη πλευρά, ο Μίκαελ Ποτέ έχει αποδείξει ότι έχει το ένστικτο του «killer», βγάζοντας αρκετά τέρματα κάθε χρονιά, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ δεν παίρνει τόσες ευκαιρίες, μη ξεχνάμε πως πέρασε και από τραυματισμό. Από τις υπόλοιπες επιλογές του φιλόδοξου κόουτς, ο Ρόλαντ Σάλαϊ παίζει στα φτερά, αλλά δεν έχει ολοκληρώσει καμία χρονιά πάνω από πέντε τέρματα, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζαχίντ, ενώ για τους Μηνά Αντωνίου και Αντρέα Μακρή, οι συνθήκες δε δείχνουν ιδιαίτερα ευνοϊκές, άρα ο Πρόδρομος Πετρίδης αυτό που καλείται να διορθώσει τον Ιανουάριο, είναι το... βασικό φορ! Καλό στοιχείο αποτελεί το σκοράρισμα των μη καθαρόαιμων επιθετικών, αλλά όταν πας για πρωτάθλημα, απαγορεύεται να στηρίζεσαι μονάχα στον πλουραλισμό σκοραρίσματος, πρέπει να έχει και ένα «κανόνι», ένας παίκτης που λείπει έως τώρα.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ