Ο μεταγραφικός πυρετός της Λίβερπουλ δείχνει να μην έχει τελειωμό, με τους «κόκκινους» να ενδιαφέρονται και για τον Μαρκ Γκουεχί της Κρίσταλ Πάλας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε έκσταση βρίσκεται το φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να χτυπούν ταυτόχρονα σε όλα τα μέτωπα, πυροδοτώντας τη μία βόμβα, μετά την άλλη.
Μετά την περσινή χρονιά, στην οποία ο Άρνε Σλοτ απέκτησε μονάχα τον Φεντερίκο Κιέζα με 15 εκατομμύρια ευρώ, τώρα γίνεται ο κακός χαμός. Πρώτα ήρθε ο Φρίπονγκ, από τη Λεβερκούζεν, στη συνέχεια και πάλι από τους Γερμανούς αποκτήθηκε ο Βιρτς, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και ο Κέρκεζ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί όμως, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ η Λίβερπουλ, διότι τονίζουν ότι ενδιαφέρεται και για τον Μαρκ Γκουεχί, το στόπερ της Κρίσταλ Πάλας.
Ο 24χρονος αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα κεντρικών αμυντικών στην Αγγλία και φαίνεται πως η Λίβερπουλ θα κινηθεί άμεσα για την περίπτωση του.
Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία 3-3 σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην RFC Seraing, σε ένα αγώνα όπου ξεχώρισε ο νεαρός Λουκαίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/06 @ 19:50
Έπειτα δυόμισι χρόνια απουσίας, λόγω της τιμωρίας του, ο Πολ Πογκμπά επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Μονακό!
28/06 @ 18:16
Οι υποθέσεις των Σάμουελ Μπανγκουλά και Τιμ Γουεά στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έμοιαζαν κλεισμένες, όμως οι Άγγλοι στο φινάλε έκαναν πίσω και η συμφωνία με τη Γιουβέντους χάλασε
28/06 @ 16:44
Η Αλ Νασρ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Στέφανο Πιόλι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με ρεπορτάζ, να θέλει τον Ζορζέ Ζεσούς, ως τον αντικαταστάτη του.
28/06 @ 15:53
Την ανησυχία του για το επιβαρυμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ.
28/06 @ 15:30
Στόχος έχει γίνει για οπαδούς της Μπιλμπάο ο Νίκο Γουίλιαμς.
28/06 @ 08:44
Η «Gazzetta dello Sport» αναζήτησε τον ιδανικό σέντερ φορ για τη Μίλαν, και ενέταξε στις επιλογές της τον Βαγγέλη Παυλίδη, που κάνει απίθανη χρονιά με την Μπενφίκα!
BEST OF THEMASPORTS